Hadi İpucu ve Joker Nasıl Bulunur ?

Hadi İpucu ve Joker Nasıl Bulunur ?

Canlı bilgi ve gerçek ödüllü Hadi Bilgi Yarışması sayesinde, sizde bildiklerinizi paraya dökebilirsiniz.

Canlı bilgi ve gerçek ödüllü Hadi Bilgi Yarışması sayesinde, sizde bildiklerinizi paraya dökebilirsiniz. Ama biz sizlere bugün çok daha farklı konulardan bahsedecek ve bu sayede daha keyifli bir şekilde yarışmanızı da sağlamış olacağız. Öncelikli olarak bu yarışmada için joker ve ipucu bulunuyor. Eğer daha önceden yarıştıysanız ve halen yarışıyorsanız bunların ne olduğunu biliyorsunuzdur. Biz bilmeyenler için anlatacak ve tabii ki bilenlerin de hadi ipucu ve hadi joker kodlarını bulmalarını sağlayacağız. Eğer hadi yarışmasının sosyal hesaplarını takip ediyorsanız, aslında bunlar orada yayınlanıyor. Ama bir çok kişinin bunlara bakmadığı gibi, ayrıca ipucunda soru verildiği için, direk cevabını arayanların gene interneti kullandıklarını düşünürsek eğer, en basitinin Sözde Blog üzerinden bunları almak olduğunu söyleyebiliriz. 

Günün Hadi Joker Kodu 

Aslında günlük olarak joker kodu verilmiyor. Sponsorlar ve direk olarak yarışmanın sahibi olan Turkcell çeşitli araçlarını kullanınca joker veriyor. Bunların başında ise bip mesajlaşma uygulaması geliyor ve burada her yaptığınız konuşmada ya da kurduğunuz gruplarda joker kazanabiliyorsunuz. Sponsorlar ise hadi joker kodu dağıtıyorlar. İşte bu kodu bulursanız eğer ve sayısına ulaşmadan panelinize eklerseniz, sizde joker kazanmış olacaksınız. Joker yanlış bildiğiniz bir soruda kullanarak yarışmaya devam etmenizi sağlıyor. Böylelikle bir soru yanlış hakkınız oluyor. Ama yarışma da iki soruya yanlış cevap verirseniz gene elenirsiniz. Çünkü yarışma da tek soruya yanlış cevap verebilirsiniz ve bu durumda hadi joker kodu kullanabilirsiniz. Bunların detaylarına www.sozdeblog.com üzerinden hemen ulaşabilirsiniz. 

Hadi İpucu Sitesi

Asıl önemli olan ipucudur. Günde en az iki kere yarışmanın yayınlandığını düşünürsek eğer, her gün iki kere hadi günün ipucu yayınlanmaktadır. Bu ise sizin bir soruyu baştan bilmenizi sağlar. En başta da söylediğimiz gibi, sizlere ipucu soru olarak veriliyor size düşen ise bu sorunun cevabını bulmak ve yarışma sırasında doğru cevap vermek olacaktır. Bu nedenle sizlerde hadi günün ipucu ve tabii ki hadi joker kodu için Sözde blogu takip ederek bunları alabilirsiniz. 

Sözde Blog ; Bilginin Adresi

Nasıl ki sizlere her gün faydalı bilgiler sunarak, hadi gibi yarışmalarda avantajlı olmanızı sağlıyorlarsa, Sözde blog aynı şekilde farklı bilgilerin de adresi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle kadınlar için evde maske yapımı,  gibi bir çok konuda hem güzellik ve hemde diyet üzerine de bilgi alabiliyorsunuz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.