Halef selef el ele

Halef selef el ele

Kabine değişikliğin ardından Sağlık Bakanı olan Ak Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Budapeşte'den gelen eski sağlık bakanı Recep Akdağ'ı Atatürk Havalimanı'nda karşıladı.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Budapeşte'den İstanbul'a gelen eski sağlık Bakanı Recep Akdağ ve yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda kendilerini bekleyen gazetecilerin karşısına el ele geldiler.

YENİ SAĞLIK BAKANI SORULARI YANITLADI
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun diliyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız uygun görmüştür. Bize de bir sorumluluk düştü. İnşallah hakkını ve hesabını verebileceğim bir dönem olur" dedi. Gazetecilerin "Sizin için sürpriz oldu mu?" sorusuna ise Müzzinoğlu, "Benim için sürpriz oldu. Edirne'de teşkilat programlarına katılmıştım. Oradaki toplantıda haberim oldu. Görev ne düşüyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Bu anlamda üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ülkemize, milletimize ve sağlık camiasına hayırlı olsun" diye konuştu.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ
Kendisini karşılamaya gelen yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu "Ne zahmet ettin" diyen Akdağ gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yarın sayın bakanımla devir teslim yapacağız. Orada inşallah açıklamalar yaparız. Bugün bir incelik göstererek Edirne'den buraya kadar geldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama şükürler olsun Allah bize 10 sene boyunca Sağlık Bakanlığı noktasında hizmet etme fırsatı verdi. İnşallah partimizle beraber, Başbakanımızla birlikte hizmete devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.