Halit Cebeci, Bakırköy Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi

Halit Cebeci, Bakırköy Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi

Ak Parti’den Bakırköy Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi olan Halit Cebeci kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyofrafisi

HALİT CEBECİ KİMDİR?

1977 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Sinop Boyabad Saraydüzü’lüdür. İlkokulun ardından Bakırköy İmam Hatip lisesini bitirdi. Sonrasında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi inşaat ve Anadolu Üniversitesi işletme fakültelerini bitirdi.

Çeşitli firmalarda şantiye ve saha şefliğini yaptıktan sonra 2003 yılında Bakırköy’de kurduğu kendine ait Cebeci Sigorta aracılık hizmet Ltd. Şti. ile Bakırköy’de iş hayatına hala devam etmektedir.

Sinop İş Adamları Derneği (SİAD) ve Bakırköy İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları derneği (BAKİMDER) yönetim kurulu üyeliklerini yapmıştır.

Siyasi hayatına 1994 yılında Refah Partisi mahalle gençlik kollarında başladı. 2004 yılında AK Parti gençlik kollarında görev almaya başladı ve başkan yardımcılıkları icraa etti. 2008 yılından itibaren AK Parti ana kademesi olarak görev aldı. 2011 yılından itibaren başkan yardımcısı olarak görev icraa etti.

Son iki dönem başkan vekilliği yaptı. 8 SKM sürecinde 5 kez SKM başkanlığı yaptı. En son 2014 ve 2019 yerel seçimleri SKM Başkanlık görevini yaptı.

Arapça bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.