Hande Ataizi: Miş gibi yapıyoruz!

Hande Ataizi: Miş gibi yapıyoruz!

'Camdaki Kız' ile ekranlara gelen Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Canlandırdığı 'Cana' karakteri hakkında konuşan oyuncu, ilk bölümdeki öpüşme sahnesiyle ilgili konuştu.

Sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon'la gezintiye çıktığı Nişantaşı'nda görüntülenen Hande Ataizi, yeni dizisi 'Camdaki Kız' ve canlandırdığı karakter 'Cana' ile ilgili soruları yanıtladı.

DİZİNİN BAŞARISINDAN MUTLU

DİZİNİN BAŞARISINDAN MUTLU 

Ataizi, ilk bölümü yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinin iyi reyting almasından mutluluk duyduğunu anlattı. Oyuncu, "Dizi AB’de birinci oldu. Güzel tepkiler geliyor, herkes beğenmiş. Bu çok önemli bir şey” dedi.

'BENİM DÜNYAMA UZAK YÖNLERİ VAR'

47 yaşındaki oyuncu, sözlerine; "Biraz sürprizleri olan, benim en azından dünyama uzak bir yönü var. Karakterler genelde içsel olarak nedenleştiriliyor, kötü ama niye kötü? Salt bir insan kötü olamıyor nedenleri oluyor. O nedenlerle o karakterler daha ortaya çıktıkça potansiyel olarak hepimizin içinde bir iyi ve bir kötü var. Benimki biraz ters köşeli bir karakter, çatışması yüksek yani” diye devam etti. Hande Ataizi, rol gereği partneri Feyyaz Şerifoğlu ile öpüştüğü sahneyle ilgili soru üzerine, konservatuarda bu gibi durumların eğitimlerini aldığını söyledi.

'BİR ŞEYİ ÖYLEYMİŞ GİBİ YAPIYORUZ'

Başarılı oyuncu, "Ben oyuncuyum, biz zaten konservatuarda bunların eğitimini alıyoruz. Bu sadece ben değil, tüm oyuncuların gerekliyse yapması gereken bir şey. Oyuncuysan hani çıkışın ona yönelikse, senaryo ne gerekiyorsa, orada ben yokum, 'Cana' diye biri var. Orada ne gerekiyorsa onun duygusu neyse onu çıkartmaya çalışıyor ve miş gibi yapıyoruz. Öyleymiş gibi yapmak yani gerçek hayat değil, bir şeyi öyleymiş gibi yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Ataizi, 'Cana' karakterini hoşuna giderek oynadığını belirtti ve "Benim hoşuma gitti. Benimki yavaş yavaş yükselen bir karakter olacak sanırım. Şimdi ilk bölümde karakterler tanıtılıyor, sonra ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacak" ekledi.

'CAMDAKİ KIZ' CANA KİMDİR?

'CAMDAKİ KIZ' CANA KİMDİR? 

Uzun yıllardır Koroğlu ailesinin oğlu Sedat ile birlikte olan Cana, ülkenin en ünlü işadamlarından birinin kızıdır. Evlidir ve iki oğlu vardır. Cana; neşeli, her şeyi dalgaya alabilen, pozitif ve tüm olaylara kendine has bakış açısı olan bir kadındır. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı; başrollerinde de Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı 'Camdaki Kız', yeni bölümleri ile her Perşembe Kanal D’de.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.