Hepimiz bu kamptan çıkıp daha iyi bir Beşiktaş olacağımıza inanıyoruz

Hepimiz bu kamptan çıkıp daha iyi bir Beşiktaş olacağımıza inanıyoruz

Şenol hocanın rehberliğinde şampiyonluğu kazanabileceğimizi düşünüyorum. Şenol Güneş, Galatasaray derbisi sonrası özellikle savunmada sorunlar yaşadıklarına dikkat çekti.

 

Şenol hocanın rehberliğinde şampiyonluğu kazanabileceğimizi düşünüyorum. Şenol Güneş, Galatasaray derbisi sonrası özellikle savunmada sorunlar yaşadıklarına dikkat çekti. Kaleci antrenörleri ne bekliyor? Antrenörler, takımlarının defansif anlamda kusursuz olmasını isterler. İster bire bir ister takım savunması olsun, mükemmel bir maç sizi bekliyor. Birçok maçı gol yemeden bitirmek zorundayız. Bizim için işe yarayan şey bu. Bireysel savunmadaki boşlukları da doldurmaya çalışıyorum. Takım savunması olarak da görev yapıyoruz. Bu kamptan sonra, takımımızın defansif olarak daha iyi olacağını ve pek çok temiz sayfa tutacağımızı düşünüyorum. Hattas Spor maçtan sonra eleştirildi, siz de eleştirildiniz. Savunma hataları ve seviye hataları vardı. Bunun hakkında ne düşünüyorsun? Konum hatası yaptım ve gol yedik. Hiçbir futbolcu mükemmel değildir. Buraya geldiğimde mükemmel bir futbolcu değildim. Kusurlarım olduğunu betmino biliyorum, olgun ve mükemmel bir oyuncu değilim. Ancak kendimi potansiyeli olan bir oyuncu olarak görüyorum. Çalışmalarımı bu yönde ilerletiyorum ve hocalarımızın bana çok yardımı oldu. Beşiktaş için daha iyi bir futbolcu olacağıma inanıyorum.

Tayyip Talha, Adana Demirspor'da birlikte forma giydiği Samet Akaydın'ın çok iyi bir stoper olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin transfer programında yer alan Shamet için hayalleri olduğunu söyleyen Tayyip, "Shamet için ciddi hedeflerimiz var. Hedef için hep milli takımın yanında olduğumuzu hepimiz söylüyoruz." Hepimiz ciddiyiz. Aslında ödediğimizin karşılığını aldık. O da  daha iyi bir yerde olmayı hak ediyor ve umarım hedeflerine ulaşır. ” Şenol Güneş'in yardımcısı Bayram Bektaş, Tayyip Talha'ya övgüler yağdırıyor. Bektaş, Tayyip'in takıma çok kısa sürede adapte olduğuna dikkat betmino giriş çekerek, "Bu beyefendi oyuncu, işini çok iyi yapıyor. Harika uyum Tayyip'i çok seviyorum. Beşiktaş ve Türk futbolu için çok büyük bir zafer olduğunu düşünüyorum. ” Siyah beyazlıların patronu Dünya Kupası takvimi ve son tahminiyle ilgili duruşunu açıkladı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda-Arjantin maçında 2 gol atıp yıldız olan Weghorst ve Dünya Kupası hakkında konuştu. Güneş, "Weghorst iyi bir oyuncu. Ceza gelince herkes şaşırır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.