Hıdır Tanrıverdi, Şişli'de CHP’nin farklı bileşenlerin ortak ismi olarak aday oluyor!

Hıdır Tanrıverdi, Şişli'de CHP’nin farklı bileşenlerin ortak ismi olarak aday oluyor!

Şişli’de CHP’nin farklı bileşenlerinin bir araya geldiği toplantıda alınan bir kararla, eski CHP Şişli İlçe Başkanı Av. Hıdır Tanrıverdi’nin örgütün ve tabanın ortak adayı sloganı ile, CHP Şişli İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklama kararı aldı.

Hıdır Tanrıverdi, Şişli’de iki dönem CHP Şişli ilçe başkanlığı, CHP İstanbul İl Yöneticiliği yaptı ve CHP milletvekili adayı oldu.

İlçe başkanı iken Şişli Belediyesi’nde yapılan haksızlıklara ve hukuksuzluklara karşı verdiği mücadele ve açtığı davalarla tanınıyor.

HIDIR TANRIVERDİ, MUSTAFA SARIGÜL’E DAVA AÇMIŞTI

Hıdır Tanrıverdi, Mustafa Sarıgül ve CHP’den istifa eden milletvekilleri hakkında yaptığı suç duyuruları ile gündem olmuştu.

Tanrıverdi, imar mevzuatına aykırı yapılan bir inşaat için Danıştay’ın kararına rağmen, yıkım kararı almadığı için, dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

CHP’DEN İSTİFA EDEN VEKİLLERE DE DAVA AÇMIŞTI

CHP listesinden seçilerek meclise giren milletvekillerin CHP’den istifa etmesi nedeniyle,  "Seçim dönemi bitmeden, partiden istifalarının, CHP'li seçmenlerin oyunu hileyle gasp etmek sonucunu doğurduğu" gerekçesiyle, istifa eden vekillerine manevi tazminat davası açmıştı.

TANRIVERDİ, SALI GÜNÜ İLÇEDE ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Şişli’de CHP’nin farklı bileşenlerin ve örgütün değişik kesimlerinin bir araya gelerek yaptıkları toplantıda, CHP Şişli İlçe Başkanlığı için ortak aday olarak belirledikleri Hıdır Tanrıverdi, Salı günü saat 19.30’da CHP Şişli İlçe Başkanlığı’na başvuruda bulunarak adaylığını açıklayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.