Hürriyetspor, Telsizspor’u farklı yendi

Hürriyetspor, Telsizspor’u farklı yendi

1. Amatör Lig’te Zeytinburnu Hürriyetspor, evinde genç takımıyla karşısına çıkan rakibi Telsizspor’u 7-2 mağlup etti.

1. Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Zeytinburnu Hürriyetspor bugün evinde Telsizspor’u ağırladı. Zeytinburnu Hasan Doğan Sahası’nda oynanan maça Telsizspor hazırlık amacıyla genç takımı ile çıktı. Maç ev sahibi takımın 7-2’lik galibiyeti ile sona erdi.

Zeytinburnu Hürriyetspor’un ilk yarıdaki golleri 10’uncu dakikada Kerem ve 32’inci dakikada Emrah'tan geldi. Hürriyetspor ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile girdi. Büyük Ozan’ın yerine Aykut, Ali’nin yerine Eray oyuna girdi. Aykut 53’üncü dakikada skoru 3-0, 65'inci dakikada 4-0 yaptı. Maçın ve takımının 5’inci golünü Eray kaydetti.

Telsizspor’da Sertaç’ın yerine oyuna giren Metin 75’inci dakikada  takımının ilk golünü atarak durumu 5-1 yaptı. Bir dakika sonra takım arkadaşı Orkun Telsizspor’un ikinci golünü buldu. Yediği iki golden sonra toparlanan Hürriyetspor, Emre ve Uğur’un peşpeşe golleriyle maçı 7-2 galip tamamladı.

Telsizspor: Ali, Okan, Ercan, Soner, Yavuz, Hüseyin, Hakan, Sertaç, Ozan, Burak, Orkun; Metin.

Zeytinburnuspor: Harun, Emre, Emrah, Ferdi, Ali, Eşref, Emre, Kerem, Küçük Ozan, Büyük Ozan, Umut, Ogün, Aykut, Eray, Uğur, Murat.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.