İlhan Ocaklı, Şile Belediye Başkanı

İlhan Ocaklı, Şile Belediye Başkanı

İlhan Ocaklı, Ak Parti’den Şile Belediye Başkanı seçildi, İBB Meclis Üyesi

İLHAN OCAKLI KİMDİR?

1972 yılında Sakarya Akyazı'da doğan İlhan OCAKLI, ilköğrenimini Akyazı'da, orta öğrenimini Adapazarı Teknik Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. Üniversite öğrenimini yurtdışında gerçekleştiren İlhan OCAKLI'nın, Anadolu Üniversitesi/ Uluslararası İlişkiler son sınıfta ikinci lisans eğitimi devam etmektedir.

İLHAN OCAKLI SİYASİ GEÇMİŞİ

2004 yerel seçimlerinde Şile Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkan Yardımcılığı, 2007 genel seçimlerinde Şile SKM Başkanlığı ve İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı, 2009 Yerel Seçimlerinde SKM Başkanlığı ve sonrasında vekil İlçe Başkanlığı görevleri yapan Ocaklı, Şile'de %7olan üye oranını, %35'lere çıkartarak Şile’ye, İstanbul'da Ak Parti'nin en yüksek üye oranına sahip ilçesi unvanını kazandırmıştır.

2009 yılı Ekim ayında Şile İlçe Başkanlığına atanan İlhan Ocaklı, 2011'de 4’ncü Olağan İlçe Kongresi, 2014'te 5’nci Olağan İlçe Kongresi ve 2018'de 6’ncı Olağan İlçe Kongresinde Ak Parti Şile İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır.

İlçe Başkan Yardımcılığı, SKM Başkanlığı ve 3 dönemdir devam ettiği Şile İlçe Başkanlığı görevlerinde açık kapı politikasıyla Şile'nin 5 Merkez mahallesi ve 57 köyünde taraflı tarafsız tüm Şileliler ile gönül bağı kuran İlhan Ocaklı, Şile'nin yerel ihtiyaçları ile ilgili tüm sorunlarında Ankara ile Şile arasında iletişim sağlamış ve çözüm yolları için çalışmıştır.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Şile halkından aldığı yüzde 54.37 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilmiştir.

İlhan Ocaklı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.