Işıklar sanayicilerle otogalericiler için görüştü

Işıklar sanayicilerle otogalericiler için görüştü

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Küçük Sanayi Sitesi yanına taşınması planlanan oto galericilerinin yeri ile ilgili Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetimi ile bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.

   Silivri Küçük Sanayi Sitesi yanına taşınması planlanan oto galericilerin yeri ile ilgili görüşmek üzere sanayi sitesine ziyaret gerçekleştiren Başkan Işıklar’ı, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ramazan Saika, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ahmet Türkyılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafı karşıladı. Toplantıya Silivri Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın ve Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Solak da katıldı.

IŞIKLAR; “YERİN KULLANIM HAKKINI KOOPERATİFE VERECEĞİZ

   Sanayide plan gereği belediye adına ihdas yapılarak oluşacak arsanın kullanım hakkını, oto galericilerin kullanması için Sanayi Sitesi Kooperatifine vermeyi planladıklarını ifade eden Başkan Işıklar; “Silivri merkezde sokak aralarında ve E-5 yan yol üzerinde uygunsuz şekilde hizmet veren oto galericileri, Şubat Ayı sonuna kadar şehir dışına taşınacak. Oto galericilerinin sanayi sitesi yanına taşınması konusunda ortak kararı hep birlikte aldık. Biz belediye adına ihdas yapılarak oluşacak alanı kooperatifin kullanımına verelim. Kooperatif de alacağı kararla bu yeri oto galericilerin hizmetine sunsun. Eski hurda araçların bulunduğu, oto galericilerinin park alanı olarak kullanacağı bölgede gerekli zemin düzenleme çalışmalarını biz yapacağız” dedi.

GENEL KURULDA GÜNDEME GELECEK

   Başkan Işıklar ile yapılan görüşmenin ardından, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin genel kurul toplantısında konunun gündeme getirilmesine karar verildi. Alınan kararın ardından yerleşim yerinin oto galericiler için düzenleme çalışmalarına başlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.