İspanya-Polonya: 1-1

İspanya-Polonya: 1-1

EURO 2020 E Grubu ikinci maçında Polonya ile karşılaşan İspanya öne geçtiği maçta fırsatları değerlendiremeyince karşılaşmayı 1-1 beraberlikle tamamladı ve üst tura çıkma şansını zora soktu.

EURO 2020 E Grubu ikinci maçında Polonya’yı ağırlayan İspanya, Sevilla’daki maçta sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve Son 16’ya kalma şansını gruptaki üçüncü maça bıraktı.

Maçın 25. dakikasında Alvaro Morata’nın golüyle 1-0 öne geçen İspanya, ilk yarıyı önde tamamladı. Ancak 54. dakikada Robert Lewandowski’nin kafa golüyle Polonya skoru 1-1’e getirdi.

Dakikalar 58’i gösterdiğinde ‘VAR’ uyarısıyla penaltı kazanan İspanya, vuruşu kullanan Gerard Moreno’nun direğe takılması nedeniyle öne geçme şansını değerlendiremedi.

İlerleyen dakikalarda da birçok fırsatı harcayan İspanyol futbolcular, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Grupta 3. sırada yer alan İspanya puanını 2 yaparken, son sıradaki Polonya ise ilk puanını aldı. İspanya gruptaki ilk maçında İsveç ile 0-0 berabere kalmış, Polonya ise Slovakya’ya 2-1 mağlup olmuştu.

Son maçını 23 Haziran’da Slovakya karşısında oynayacak olan İspanya’nın, gruptan çıkmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olacak. Aynı gün İsveç ile karşılaşacak olan Polonya ise mucize bekleyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.