İstanbul 16 ülkenin katılacağı eğitim kampına ev sahipliği yapıyor

İstanbul 16 ülkenin katılacağı eğitim kampına ev sahipliği yapıyor

3. Uluslararası Bedensel Engelliler Yüzme ve Eğitim Kampı, 4-9 Kasım 2015 tarihleri arasında Cebeci Spor Kompleksi’nde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Engelliler Müdürlüğü, Spor A.Ş., Sırbistan Niş Üniversitesi Spor Akademisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle organize edilen, 3. Uluslararası Bedensel Engelliler Yüzme ve Eğitim Kampı  4-9 Kasım 2015 tarihleri arasında Cebeci Spor Kompleksi’nde yapılacak.

KAMPA 16 FARKLI ÜLKE KATILACAK

Bedensel Engelli Türk Milli Takım sporcularının yanı sıra yabancı ülkelerin Milli Sporcu ve antrenörleri, bilgi ve becerilerini bir hafta sürecek kamp süresince paylaşma imkânına sahip olacağı organizasyona; Sırbistan, Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan, Belçika, Malta, Slovakya, KKTC, Karadağ, Bosna Hersek, Slovanya, İrlanda, Romanya, Çek Cumhuriyeti ve Kanada olmak üzere 16 farklı ülkeden katılım yapılacak.

16 farklı ülkeden 150 sporcu, 25 antrenör, 20 üniversitenin öğretim üyelerinin yanı sıra, spor camiasından önemli isimlerin de katılacağı 3. Uluslararası Bedensel Engelliler Yüzme ve Eğitim Kampı, Rio Olimpiyatları öncesi prova niteliği de taşıyacak.

S1 ve S10 engel grubundaki bedensel engelli yüzücüler bir haftalık kamp süresince edindikleri bilgi ve becerilerini, Kelebek, Sırt, Kurbağalama ve Serbest kategorilerinde yarışma ortamında sergileyecekler. Kampın son günü 8 Kasım’da ise Yüzme Yarışları gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.