İstanbul eğlence hayatına yeni bir soluk Propaganda

İstanbul eğlence hayatına yeni bir soluk Propaganda

İstanbul gecce hayatının en renkli ve farklı eğlence anlayışına sahip adreslerinden Asmalı Mescit’te yer alan Propaganda, İstanbul eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiriyor.

İspanyol mimar David Garcia’nın dekorasyonunu üstlendiği Propaganda, stil sahibi alan tasarımıyla beğeni topluyor. 


Dünya mutfağının leziz örneklerinden oluşturulan menüsüyle dikkat çeken Propaganda’nın, özellikle Tahıllı Ispanak Salatası, Kırmızı Pancarlı Risotto ve Portakallı Kuzu Kol Konfi ziyaretçilerin favorisi olmaya aday lezzetler arasında bulunuyor.

Çarşamba ve Perşembe akşamları canlı müzik, Cuma-Cumartesi akşamları ise ülkemizin tanınmış DJ’lerinin performans sergilediği mekân, ziyaretçilerine rafine bir müzik anlayışı sunuyor. Her ay yurt dışından gelecek iddialı DJ performanslarının da gerçekleşeceği Propaganda, iyi müzik ve çarpıcı tatları bir araya getiriyor. 

Haftanın altı günü Pazartesi’den Pazar’a kadar saat 12:00 - 04:00 saatleri arasında hizmet veren Propaganda, öğlen ve akşam yemek servislerinde konuklarına eşsiz lezzetler sunuyor.

Yılbaşı geccesinde de konuklarına hizmet verecek olan mekân, A LA CARTE yemek servisi ile ekstra bir ücret talep etmeksizin misafirlerine keyifli bir yılbaşı yemeği sunmaya hazırlanıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.