İstanbul Kastamonu'nun zirve aşkı

İstanbul Kastamonu'nun zirve aşkı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden İstanbul Kastamonuspor, ligin 16.karşılaşmasında Küçükçemecespor’u Namık Sevik Stadı’nda konuk etti. Karşılaşma 2-1 İstanbul Kastamonuspor’ un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısına İstanbul Kastamonuspor hızlı başladı. 9.Dakika’da Aydın ile karşılaşmanın henüz başında İstanbul Kastamonuspor gole çok yaklaştı ancak Aydın net pozisyondan yararlanamadı.

21.Dakika’da orta sahadan Egemen’ le gelişen atakta Metehan’ ın sol taraftan yapmış olduğu ortaya Kemal şık kafa vuruşuyla İstanbul Kastamonuspor’ u 1-0 öne geçiren golü attı.

İstanbul Kastamonuspor mutlak gol pozisyonlarından Egemen, Kemal ve Aydın’ la yararlanamazken maçın 30. Dakikasında Küçükçekmecespor’ un geliştirdiği kontra atakta Metehan, Berkay’ı faulle durdurdu ve kazanılan serbest atışı kullanan Berkay Ali Osman’ ın sol tarafından topu filelerle buluşturdu ve takımını beraberliğe götüren golü attı.

Yediği golün şokundan kurtulan İstanbul Kastamonuspor 43.Dakika’da Egemen’ le orta sahadan hızlı atak geliştirdi ve sağ kanatta topla buluşan Kemal topu Aydın’ la buluşturdu ve Aydın net vuruşla takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla devam etti ancak iki takımda geliştirdikleri ataklardan sonuç alamayınca maç İstanbul Kastamonupor’ un 2-1 lik üstünlüğüyle tamamlandı.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÜMİT ŞEN’ DEN SABAH KAHVALTISI
Yönetim kurulu üyesi Ümit ŞEN, teknik heyet ve futbolcuları Eyüp Belediyesi Rami Sosyal Tesislerinde ağırladı. Sabah kahvaltısına teknik heyet ve sporcuların dışında kulüp başkanı İlker DİLEK, başkanvekili Emrah GÜR, yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Mehmet KAYA katıldı.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIN TÜM ALACAKLARI ÖDENDİ
Teknik heyet ve sporcuların geçmişe yönelik tüm alacakları Başkan Vekili Emrah GÜR tarafından ödendi. Teknik Direktör Ozan Karakiraz yönetim kurulunun takımımızın başarısı için elinden geleni yaptığını, bizlerde başarıyı yakalamak için teknik heyetinden futbolcusuna kadar kenetlendiğini ve hakkettiğimiz başarıyı yakalayacağımızdan kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.














Haber-Foto : Ertuğrul Akduman

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.