İstanbul Üniversitesi'nde tanıtım günleri başladı

İstanbul Üniversitesi'nde tanıtım günleri başladı

İstanbul Üniversitesi 2012-2013 öğretim yılı Tercih 2012 Tanıtım Günleri başladı. Sabah saat 10’da öğrenci ve velilere kapılarını açan İstanbul Üniversitesi, tüm akademik birimlerinin tanıtımlarını gerçekleştiriyor.

Tercih 2012 Tanıtım Günleri’nde iki aşamada düzenleniyor. İlk aşamada, 24 Temmuz-29 Temmuz 2012 tarihlerinde 10:00- 16:00 saatleri arasında İstanbul Üniversitesi'ne bağlı Fakülte, Yüksekokul ve bütün birimlerinin birlikte katılacağı İstanbul Üniversitesi Tercih 2012 Tanıtım Günleri, Rektörlük Merkez Yerleşke'de düzenlenecek. Aday öğrenciler, bu tarihler arasında bütün fakülte, yükekokul ve üniversitemizin burs, yurt, ERASMUS, FARABİ gibi birimlerini bir arada bulabilecekler ve tercihleri ile ilgili merak ettikleri bilgileri alabilecekler.

İkinci aşamada ise, 30 Temmuz-10 Ağustos 2012 tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında Fakülte ve Yüksekokulların kendi yerleşkelerinde kurulan tanıtım ve tercih masalarında çalışmalara devam edilecek. Aday öğrenciler, fakülte ve yüksekokulların dersliklerini, laboratuvarlarını, sosyal yaşam alanlarını yerinde görüp, ilgili fakülte ya da yüksekokulun öğretim üyeleri ile doğrudan görüşebilecekler.

Aday öğrenciler, İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün Merkez Yerleşke’de 24 Temmuz- 3 Ağustos 2012 tarihlerinde 10:00-16:00 saatleri arasında kurduğu "Tercih 2012 Tanıtım Masası"ndan İstanbul Üniversitesi'nde kariyer planlama, yurt, burs, beslenme, ERASMUS, FARABİ, öğrenim ücretleri, sağlık hizmetleri, akademik kadro ve ulaşım konuları hakkında genel bilgilere ulaşabilecekler. 

İsteyen aday öğrenci ve aileleri İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yangın Kulesi'ne çıkabilecekler ve Merkez Yerleşkeyi gezebilecekler. Ayrıca aday öğrenciler, İstanbul Üniversitesi ile ilgili tüm bilgilere, İstanbul Üniversitesi’nin ‘iutercih.istanbul.edu.tr’ internet adresinden, Twitter, Youtube ve Facebook hesaplarından ulaşabilecekler.  


                

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.