İstanbul Üniversitesi'nde Yarışma

İstanbul Üniversitesi'nde Yarışma

TC Başbakanlık Avrupa Birliği Genel Sekreterliği, iletişim öğrencilerine yönelik “AB Yolunda Genç İletişimciler Yarışması” düzenliyor.

Avrupa, ülkelerin ve Türkiye kamuoylarındaki karşılıklı önyargılar ve eksik bilgilerden kaynaklanan sorunları aşmak için genç iletişimcilerin yaratıcılığından faydalanmayı amaçlayan yarışma, “Neden Avrupa Birliği üyesi Türkiye?” sorusuna yanıt arıyor.

“AB’yi Anlatın, Anlattıklarınızı Gidip Görün” sloganı ile yola çıkan yarışma, genç iletişimcileri, Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecine davet ediyor.

TV, Radyo, Basılı Materyal ve Açık Hava Reklamı, Slogan kategorilerinde gerçekleştirilecek yarışmaya, İstanbul’daki üniversitelerin iletişim ve güzel sanatlar fakülteleri ile meslek yüksek okullarının radyo-TV programcılığı, radyo-TV teknolojileri, grafik tasarım, fotoğrafçılık-kameramanlık, basım-yayın teknolojileri, halkla ilişkiler ve tanıtım, reklamcılık programlarında ön lisans ve lisans eğitimi alan öğrenciler 15 Mart 2013 tarihine kadar katılabilecek.

Yarışmaya katılan her öğrenciye Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış imzalı “Katılım Belgesi”, dört kategorinin ilk üç derecesine girecek öğrencilere ise  “Başarı Belgesi” verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.