İstanbul'da büyük zirve!

İstanbul'da büyük zirve!

Kulüpler Birliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hazırlattığı "kulüpler yasası" meclis öncesi nihai kararı vermek için bugün İstanbul'da masaya oturuyor.

 Kulüpler Birliği, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hazırlattığı "kulüpler yasası" meclis öncesi nihai kararı vermek için bugün görüşmelere başlıyor. 


Astoria'daki genel merkezde yapılacak olan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu hukukçuları da katılacak. Yasa tasarısı hakkındaki görüşlerine dile getirecek olan kulüplerin, gündem olan konularda da fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe TV'de yaptığı 'havuz' açıklamaların ardından seyri değişmesi beklenen toplantıda, Galatasaray'ın da 'havuz' konusundaki görüşlerini net bir şekilde dile getireceği ve bu sistemin bozulmaması gerektiği konusundaki görüşünü ısrarlı bir şekilde savunacağı öğrenildi.

Yasa tasarısı hakkında kulüplerin görüşünü alacak olan Türkiye Futbol Federasyonu hukukcularının, 21 Aralık Cuma günü de görüşleri Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kuruluna getireceği ve yapılacak olan görüşmelerin ardından da yasaya ilk şeklinin verileceği belirtildi.

21 Aralık Cuma günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından TFF Başkanı Yıldırım Demirören başkanlığındaki bir heyet önümüzdeki hafta Ankara’ya giderek Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a TFF ve futbol kulüplerinin ortak beklentileriyle birlikte hazırlanacak olan bu kulüpler yasası tasarısının ön çalışmasını sunacak.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in 21 Aralık Cuma günü Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.