İşte Fenerbahçe İçerisinde 10 Madde ile Birlikte Liderliğin Sırrı!

İşte Fenerbahçe İçerisinde 10 Madde ile Birlikte Liderliğin Sırrı!

İşte Fenerbahçe İçerisinde 10 Madde ile Birlikte Liderliğin Sırrı!

 

Portekizli olan teknik adam Vitor Pereira, Fenerbahçe içerisinde bulunduğu ilk 7 haftada oldukça başarılı performans sergilemeyi başarmıştır. Hatta takım için başkahraman olarak ön plana çıkmıştır. Israr etmesi halinde aldırmış olduğu Kim transferi ile sağlam bir savunma elde etmiştir. Her maç içerisinde rakibe göre kadro kurmuştur. Yeri geldiğinde de dünya yıldızı olan Mesut Özil’i bile yedeklere bırakmıştır. Tisserand’ı yeniden takımına kazandırmayı başarmıştır. Ferdi Valencia, Novak gibi oyunculara da yer vererek verimi üst seviyeye çıkartmıştır. Muhammed, Arda, Fatih gibi gençlerinde önünü açarak kadroyu genişletmiştir. 1xbet

Fenerbahçe Yönetimi içerisinde sezon öncesi alınana sürpriz bir kararla birlikte teknik direktörlüğe getirilerek profesyonel bir ilerleme ile ön plana çıkmayı başarmıştır. Süper Lig içerisinde ilk 7 hafta boyunca kazanılan 16 puan ile başkahraman olarak ön plana çıktı. Porketizli çalıştırıcı gerek saha içi gerekse de saha dışında yapmış olduğu doğru hamleleri ile birlikte güveni boşa çıkarmadı. Pereira tüm futbol kamuoyu önünde çalışmaları hakkında bazı özetlerde bulundu:

Oyuncular için ikinci defa şans verdi. Bunun dışında 3-4-3 durumunda ısrarcı olarak kendi takımı içerisine katmıştır. Kim Min Jae’nin takıma alınmasını sağlamıştır. Her maçta rakibe göre ayrı kadro kurarak ilerleme göstermiştir. Tisserand’ı yeniden takım içerisine kazanmıştır. Ferdi’nin ise solda daha iyi bir oyuncu olduğunu maçlarda kanıtlamıştır. Valencia ise onunla ikinci bir bahar yaşadığı söylenmektedir. Kısacası geldiği ilk günden beri Fenerbahçe’yi farklı bir pozisyona taşımıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.