İşte Yiğit'in açıklaması:

İşte Yiğit'in açıklaması:

"Şenol Güneş, oyuncularına bu hafta dolacak olan 9 günlük  izin verdi. Beşiktaş, 24 Kasım'dan itibaren  ilk etap için İstanbul'da olacak.

 

"Şenol Güneş, oyuncularına bu hafta dolacak olan 9 günlük  izin verdi. Beşiktaş, 24 Kasım'dan itibaren  ilk etap için İstanbul'da olacak. Beşiktaş, Aralık ayı ortasında Dünya Kupası sonunda Antalya'da  kamp yapacak. Arkadaşlık Takvimi Son Takım Durumunu Kontrol Edin Şenol Hoca bir sonraki planlarını ve programlarını belirlemek için orada olacak. Belirli oyuncuların durumunu tartışacak. Antalya antrenman kampında bazı futbolcuların performansını artırmak için bireysel öğrenmeye ağırlık verilecek. Ocak ayında yapılacak geçici nakillerde ihtiyaç duyulan bölgelerdeki takviyeler dikkate alınacak. ” Beşiktaş yönetimi ve Şenol Güneş, kendisini oregabet düşünen oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. Ayrılmak. Şu andan itibaren, bazı rahatsızlıklar. Özellikle Rosier'in sorunları vardı, Valerian Ismail ayrıldıktan sonra Seth'in başı yine belaya girmiş gibi görünüyordu. Şenol hoca öğretti. Bir de hükümetten bir ricası var: "Gitmek istiyorlarsa onları aşağı çekmeyelim, pozisyonlarını güçlendirelim." Şu anda kimsenin oyuncu gönderme planı yok ama bir oyuncu takımdan ayrılmak isterse evet, gönderip değiştirme planları var. Şu anda oyuncular kulübe böyle bir talepte bulunmadı ama böyle bir talep olursa  Güneş Bey mutlaka bir defans oyuncusunun öne çıkmasını isteyecektir. Seth'in yanında oynayabilecek ve arada sırada yedek kulübesinden inebilecek deneyimli bir guard istiyor. Özellikle Atletico Madrid'li Felipe'nin adı medyada yer almış, yöneticiler tarafından Beşiktaş'a teklif edilmiş ancak henüz somut bir adım atılmış değil. Beşiktaş liderliği de Antalya kampını bekliyor.

"Şenol Güneş, Antalya kampında  Dele Alli ile özel olarak ilgilenecek. Kişisel ve manevi çalışmalar yapılacaktır. Şenol Güneş ve yardımcıları, düzenli oregabet giriş toplantılar yapmak üzere İstanbul'da bulunuyor. Dele Alli'nin performansını iyileştirmek için araştırma yapılmasına karar verildi. Kampın ilk adı Dele Alli. Teknik ekip, Dele Alli ile özel olarak ilgilenecek. Fiziksel olarak eksikleri giderilecek ve Şenore Hoca zihinsel olarak neleri tamamlayacaktır. Ya Dele Alli bundan sonra takıma katkı sağlamazsa? Güneş'in haberine göre transfer döneminde  Dele Ali ile yönetim masaya oturabilir. Oyuncular anlaşırsa iki taraf da yollarını ayırabilir ama mevcut tabloya bakılırsa Güneş Bey, Dele Ali'ye meylediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.