"İyi oynamamıza rağmen kötü sonuç alıyoruz"

"İyi oynamamıza rağmen kötü sonuç alıyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ta mücadele eden Gaziosmanpaşaspor un genel kaptanı Sami Mendi , ligde oynadıkları maçlarda iyi performans göstermelerine rağmenkötü sonuçlar aldıklarını söyledi.

 

Spor Toto 2. Lig'de geride kalan 13 haftada 1 galibiyet, 6 beraberlik alarak, 9 puanla son sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor'un bu durumunun üzüntü verici olduğunu belirtti.Sami Mendi, “Birçok maçta çok iyi oynamamıza rağmen kötü sonuç alıyoruz. Bu durum taraftarımızı üzdüğü kadar yönetim olarak bizleri ve futbolcularımızı da üzüyor. Gol yollarında çok pasif kalıyoruz. Bunu aşmamız gerekiyor” diye konuştu.


''FUTBOLCU ARKADAŞLARIMIZIN İŞİN CİDDİYETİNE VARMASI LAZIM''

Mendi, futbolcularına da sitemde bulunarak, “Futbolcu arkadaşların artık işin ciddiyetine varması lazım. Hep geriye dönüp baktığımızda üzülüyoruz. Futbolcularımız herhalde bunun farkındalar ve bundan sonra yapılacak maçlarda hatalarını telafi edeceklerdir” şeklinde konuştu.

Sami Mendi, devre arasıyla ilgili bazı planlar yapmaya başladıklarını anlatarak, kadroda değişiklik yapmalarının kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.