İzmir Diş Estetiği İle Gülüşlerinize Değer Katın

İzmir Diş Estetiği İle Gülüşlerinize Değer Katın

İzmir Diş Estetiği İle Gülüşlerinize Değer Katın

 

İzmir diş estetiği, diş ve gülüş estetiğine önem veren kişiler için etkili diş estetiği yöntemleri sunar. Diş görünümü, kişilerin hem sosyal hem de iş hayatında kendisine olan özgüvenini doğrudan etkileyen bir unsurdur. İnsanların kendisine güvenerek rahat gülüşler sergilemesi, aynı zamanda kişilere özgüven kazandırır.

Küçük bir detay olarak görülse de aslında diş görünümünü son derece önemlidir. Çünkü dişler, besin öğütme işlevinin yanı sıra aynı zamanda fiziksel görünüm bakımından da önemli bir işleve sahiptir. İzmir zirkonyum işlemler sayesinde dişlerdeki yapısal ve işlevsel bozuklukları gidermek kolay hale gelmiştir.

Zirkonyum Kaplama Nedir?

Zirkonyum diş kaplama, diş kaplama yöntemleri arasında avantajları sebebi ile fazlasıyla tercih edilen kaplama yöntemlerinden birisidir. Dişlerin mat görünümünü ortadan kaldıran İzmir zirkonyum kaplama, sıcağa dayanıklı olduğundan aşırı sıcak yiyeceklerde deforme olmaz. Dişlerde kaplama olduğunu belli eden yapay görüntüye neden olmadığından estetik görünümünün yanı sıra doğal görünümü ile de sevilen bir yöntemdir.

Çürük, sararmış dişler ya da çarpıklık gibi şekilsel bozukluklar kısa sürede zirkonyum diş kaplama ile ortadan kaldırılarak estetik gülüşler oluşturulabilir. Ayrıca kaplamanın metal barındırmadan doğal zirkonyum maddesi ile yapılması ağız içi ile kısa sürede uyum sağlar.

Zirkonyum Kaplama Çeşitleri Nelerdir?

Zirkonyum kaplama yaptıracak olan kişilerin merak ettiği konulardan birisi de İzmir zirkonyum kaplama çeşitleridir. Dört farklı zirkonyum kaplama çeşidi vardır. Bu kaplama çeşitleri; 4 implant diş üzerine kaplama, tek implant diş üzerine kaplama, zirkonyum kaplama ile gülüş estetiği ve zirkonyum veneers yani tek diş üzerine kaplama yöntemidir.

Her hastanın diş problemi ve diş yapısı farklı olduğundan her hastaya yapılacak zirkonyum diş kaplama uygulaması da farklılık gösterecektir. Bu noktada hastanın sorunları ve istekleri ön planda tutulur.

İmplant Nasıl Yapılır?

İmplant uygulaması, çene kemiğine yerleştirilen ve titanyum maddesinden üretilmiş bir diş materyalidir. Özellikle diş kaybı sonrasında oluşan diş boşluğu, görünüş olarak kişiyi rahatsız ederken aynı zamanda beslenme sırasında boşluğa yemek kaçmasından dolayı işlevsel olarak da kişiye zorluklar yaşatır.

Diş boşluğunda bulunan çene kemiğine titanyum diş vidası monte edilir. Ağız içindeki İzmir implant, bir zaman sonra tıpkı gerçek diş kökü ve diş gibi görevlerini yerine getirmeye başlar. Ayrıca görünüm olarak da gerçek diş gibi estetik ve doğal görünüm sergiler.

İmplant Kimlere Uygulanır?

Son dönemlerde yaygın olan İzmir implant tedavisi için öncelikle hastanın çene ve çene kemiği gelişimini tamamlamış olması gereklidir. Genellikle çene ve diş yapısı gelişimi 18 yaşında tamamlandığından 18 yaş altındaki hastalara diş hekimleri implant tedavisi önermez.

Çene ve çene kemiği yapısının İzmir implant uygulaması için de uygun olması gereklidir. Her hastanın çene yapısı implant tedavisine uygun olmayabilir. Dolayısıyla da tedavi öncesinde röntgen çekilerek hastanın çene ve çene kemiği yapısı kontrol edilir.

Diş Estetiği Nedir?

Çarpıklık, sararma, diş çatlaması ve diş kırılması gibi tüm sorunlar kişiye ciddi bir özgüven sorunu yaşatan diş problemlerinin başında gelir. Ancak günümüz teknolojisinde özel cihazlar ile İzmir diş estetiği yapılarak tüm bu sorunlara çözüm bulmak son derece kolaydır.

Aynı anda birden çok işlemin yapılabildiği İzmir diş estetiği sayesinde hastalar tek seansta birçok diş problemlerine kalıcı çözümler bulabilir.

Diş Estetiği Fiyatları

Diş estetiği fiyatları hastaya uygulanacak işlemlerin sayısına ve türüne göre değişkenlik gösterir. Bu nedenle de İzmir diş estetiği yaptıracak olan hastaların doğrudan işlemlerin yaptırılacağı merkezden fiyat bilgisi alması daha doğru olacaktır.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.