Juventus’un Şanssız Karşılaşması

Juventus’un Şanssız Karşılaşması

Juventus’un Şanssız Karşılaşması

 

Yakın zamanda Cristiano Ronaldo’nun Juventus’tan ayrılarak Manchester United’a transfer olmasının ardından Juventus, ilk karşılaşmasına çıktı. Çıktığı karşılaşmada Empoli ile sahalarda boy gösteren takım, ne yazık ki Empoli’ye karşı 1-0 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

Serie A’nın 2. Haftasında gerçekleşen karşılaşma, Juventus sahasına kaybedildi. Taraftarlar karşılaşma sonucunu Cristiano Ronaldo’nun gidişine bağladı. Maçtaki tek golün sahibi ise 21. Dakikada fileyi bulan Leonardo Mancuso olarak ekranlara geldi.  betist giriş

Ligin ilk maçında Udinese ile 2-2 bir beraberlik yakalayan Juventus, Ronaldo’nun gidişinin ardından şanssızlık yaşadı ve çıktığı 2. Karşılaşmasını rakip kalesini görmeden tamamladı. Siyah-beyazlılar 1 puanda kalırken, atılan bir gol ile maçı galip bitiren Empoli, rakip sahasından 3 puan almayı başardı.

Cristiano Ronaldo’nun Gidişi Juventus’u Etkiledi

Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo, santrafor ve sol kanat mevkilerinde Juventus takımında yer alırken, eski takımlarından biri olan Manchester United’a transfer oldu. Böylece ligin ilk maçlarına Manchester United’da top koşturmaya başladı.

İtalya’nın gözde ekiplerinden olan Juventus, geçtiğimiz ayda Portekiz’in en iyi takımlarından biri olan Manchester United ile Ronaldo’nun transferi konusunda anlaşmaya varmıştı. Ronaldo’ya 9 yıl boyunca bu kadroda yer aldığı için teşekkür edilerek yeni takımına uğurlandı.

Juventus taraftarı bu transfere üzülse de Manchester United için de tam tersi bir durum geçerli. Ancak Ronaldo’nun transferi, Juventus’un ikinci karşılaşmasında şanssız bir karşılaşma yakalamasının önüne geçemedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.