K.Gümrük-A.Gücü:0-1

K.Gümrük-A.Gücü:0-1

Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Ankaragücü, zorlu deplasmandan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı

Süper Lig’de 4 gün önce Galatasaray’ı mağlup eden Ankaragücü, 29. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Fatih Karagümrük’ü de 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçta, 54. dakikikada sahneye çıkan Alper Potuk attığı golle Ankaragücü’nü 1-0’lık galibiyete taşıdı. İlk yarıda Castro ile bulduğu bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Karagümrük’ün beraberlik çabaları ise sonuçsuz kaldı.

Bu sonucun ardından 26 puana ulaşan Ankaragücü kümede kalma yolunda çok kritik bir galibiyet elde ederken, Karagümrük 41 puanda kaldı.

  • Stat: Atatürk Olimpiyat
  • Hakemler: Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Hakan Yemişken
  • Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Roco, Campi (Dk.89 Kemal Ademi), Balkovec, Biglia, Ndao (Dk.81 Salibur), Bertolacci (Dk.71 Jimmy durmaz), Castro (Dk.81 Emre Çolak), Borini, Sobiech (Dk.71 Mevlüt)
  • MKE Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Atila, İbrahim (Dk.90+2 Erdi Dikmen), Alper (Dk.87 Emre Güral), Endri (Dk.87 Voca), Geraldo (Dk.71 Ali Kaan), Lobzhanidze, Börven
  • Gol: Dk.54 Alper Potuk (MKE Ankaragücü)
  • Sarı kart: Mevlüt (Fatih Karagümrük) – Friedrich (MKE Ankaragücü)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.