K. Yeşilova Esnaf:2 Halil Rıfat Paşa: 2

K. Yeşilova Esnaf:2 Halil Rıfat Paşa: 2

Amatör 1.Küme 6. Grup'ta biri zirve, diğeri de kümede kalma savaşı veren K.Yeşilova Esnaf ile Halil Rıfat Paşa kozlarını paylaştı. K.Yeşilova Stadı’nda oynanan maçta her iki takım da birer kez öne geçtiği maçta bu avantajını koruyamadı: 2-2.

Haftaya 24 puanla lig ikincisi K.Okspor’un 5 puan gerisinde giren K.Yeşilova Esnaf, 17 puanla küme düşme hattının sadece 4 puan üzerinde olan Halil Rıfat Paşa ile tam bir hesap maçına çıktı. İlk yarıda rakibi önünde saha ve seyirci avantajını iyi kullanan ev sahibi ekip 10. dakikada Ozan’ın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Yenilmesi halinde kümede kalma hattına daha da yaklaşacak olan Halil Rıfat Paşa ikinci yarı ile birlikte daha çok rakibinin üzerine gitmeye başladı.

 Bu bölümde yaptığı baskının karşılığını alan konuk ekip 66. dakikada Adem’in mükemmel kafa golüyle beraberliği sağladı. Bu golden sonra Y.Esnaf galibiyet golü için yeniden risk almaya başlayınca arkada bıraktığı boşlukları iyi değerlendiren konuk ekip kanatları da iyi kullanarak rakibini geniş alanda oynamaya zorladı. İlk golde olduğu ikinci golde de iyi bir kanat ortasını takip eden Adem ilk gole nazire yaparcasına Avrupai bir gole daha imza atarak bir anda takımını 2-1’lik galibiyete taşıdı.

UZATMALARDA FIRSAT KAÇTI

Bu golün ardından Y.Esnaf Teknik Direktörü Mustafa Altay yaptığı değişikliklerle oyunu tamamen rakip sahaya yıkmaya çalıştı. Bütün riskleri alan Altay özellikle duran toplarda bir stoper dışında bütün oyuncuları rakip cezasahasına yolladı. Bu baskı sonucunda 83. dakikada Mazlum’un golü geldi. Oyunun son dakikalarında maçı rakip sahada oynayan yeşil beyazlılar özellikle uzatma dakikalarında önemli bir karambolden yararlanamayarak 2-2’lik sonuca razı oldu. Bu sonuçla Y.Esnaf zirve yarışında ağır bir darbe yiyerek şansını mucizelere bıraktı. Halil Rıfat Paşa ise aldığı 1 puanla 18 puana yükselerek kümede kalma yolunda önemli bir adım attı.

Stat: Yeşilova Esnaf
K.Yeşilova Esnafspor: Selçuk, Oğuzcan, K.Emir, Volkan, Mustafa, Samet (Mazlum), Aykut (Y.Emre), Bora, Ozan, Engin, Doğan
Halil Rıfat Paşa: Gürkan, Aşkın, Oktay, Berkay, Mertcan, Kenan, Ozan Emre, Tolga, Burak, Adem, Muhammet (Eser)
Goller: 10’Ozan, 83’Mazlum (K.Yeşilova Esnafspor), 66’ ve 80’Adem (Halil Rıfat Paşa)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.