Kadıköy’de Lazer Epilasyon

Kadıköy’de Lazer Epilasyon

Lazer epilasyon merkezlerinin sayısı arttıkça, merkezler arasında seçim yapmak da bir hayli güç oluyor. Bugünkü yazımızda Kadıköy Lazer Epilasyon merkezlerini sizler için araştırdık.

Kadıköy’de Buz Lazer Farkı

Son yılların en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi Buz Lazer, Kadıköy’de de yoğun ilgi görüyor. Kadıköy’de yaptığımız araştırmada, Lazer Epilasyon Kadıköy dendiğince ilk akla Buz Lazer merkezlerinin geldiğini gördük. Kadıköy gibi kalabalık bir bölgede birçok lazer epilasyon merkezi varken, tüm yoğunluk Buz Lazer merkezlerinde toplanmış durumda.

Ortalama 8 seans önerilen Buz Lazer, etkili ve kalıcı sonuçlara sahip FDA onaylı bir sistem. 80’dan fazla ülkede uygulanıyor. Ülkemizde son birkaç yıldır lazer epilasyon dendiği zaman hemen herkesin aklına Buz Lazer ve sunduğu konfor geliyor.

BUZ LAZER | Soprano ICE Platinum

Buz Lazer: Etkili, Ağrısız, Güvenli

Buz Lazer neden bu denli yoğun ilgi görüyor diye düşünüyorsunuz cevabı çok basit: Etkili, Ağrısız, Güvenli. Lazer epilasyondan en çok beklenen bu üç kritere cevap verebilen Buz Lazer, oldukça popüler bir uygulama.

Geleneksel birçok lazer epilasyon yönteminden ayrılan en önemli özelliği patentli SHR Teknolojisi. Bu teknolojide kıl kökleri kademeli olarak ısıtılıyor. Tedavi başlığı cilt üzerinde ütü yapar gibi sürekli hareket ediyor.

Ülkemizde Ütüleme Epilasyon olarak bilinen teknik, Buz Lazer’in patentli teknolojisi. Bu yöntemle hem masaj konforunda ağrısız bir epilasyon yapılabiliyor hem de cilt yüzeyi korunduğu için yanık riski ortadan kalkıyor.

Buz Lazer epilasyonun bir diğer ayrıcalığı ise ICE Teknolojisi. Cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk olan tedavi başlığı, ciltte sürekli bir serinlik sağlıyor.

Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde hissedilen sıcaklık, Buz Lazer’de yerini buz gibi serin bir hisse bırakıyor. Bu etkili soğutma tüm seans boyunca devam ediyor, cilt -3 dereceye kadar soğutuluyor.

Buz Lazer Platinum - STS Lazer

Ağrısız, acısız bir lazer epilasyon sunan Buz Lazer yaz aylarında da uygulanabiliyor. Yazın lazer epilasyon seanslarına ara vermek zorunda kalanlar için Buz Lazer, gerçekten mükemmel bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Bronz tenler dahil tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabiliyor.

Erkek lazer epilasyonu için de ideal bir çözüm olan Buz Lazer, günümüzde erkekler tarafından da yoğun ilgi görüyor. Sırt, omuz gibi derin yerleşimli kılların lazer epilasyonu genellikle fazla ağrılıdır.

Buz Lazer ağrısız, acısız olması ile erkek lazer epilasyonunu çok daha konforlu bir hale getiriyor. Burun içi ve kulak içi kıllarına erişmek zor olduğu için bu alanlarda lazer epilasyon hep sorun olmuştur.

Buz Lazer, bu zor ulaşılan alanlar için özel bir yüz ucuna sahip. Bu uç sayesinde tüm küçük ve hassas yüz bölgelerinin lazer epilasyonunu güvenli kılıyor. Aynı zamanda bu uç ile kaş ve sakal şekillendirme de yapılabiliyor.

Yukarıda özetlemeye çalıştığımız özellikleri ile Buz Lazer, Kadıköy Lazer Epilasyon merkezleri arasında en çok öne çıkan ve tercih edilen sistemdir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.