Kadir Topbaş'ın Adaylığı Açıklandı!

Kadir Topbaş'ın Adaylığı Açıklandı!

Üçüncü kez aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklandıktan sonra ilk kez geldiği belediye binasında, belediye personeli tarafından sürpriz bir törenle karşılandı.

    Üçüncü kez aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklandıktan sonra ilk kez geldiği belediye binasında, belediye personelinin 'Sarıgül muhtar' sloganları eşliğinde sürpriz bir törenle karşılandı. Topbaş, taşeron olarak çalışan 693 itfaiye ve zabıta personeli “sözleşmeli” yapma sözü verdi.

'Sarıgül muhtar'
    Kendisini bekleyen bir grup kalabalık, “Sarıgül Muhtar” ve “Sarıgül evine, Büyükşehir neyine” diye sloganlar atmasına karşılık, Topbaş muhtemel rakibi Sarıgül’e yüklenmek yerine, projelerinden söz edip, İstanbulluların vefa ve güven duygusuna inandığını ifade etti. İstanbul’a adaylığın büyük hassasiyet istediğini vurgulayan Topbaş, kendisine yeniden bu görevi veren Başbakan Erdoğan ve desteklerinden ötürü partisinin üst kurullarına teşekkür edip, “Şimdi sıra İstanbulluların güvenini almakta dedi. İstanbul tesadüflere, maceralara sürüklenemez” diyerek, İstanbullulardan bir kez daha yetki istedi.

Boş tenekenin sesi çok çıkar

    Belediye binasının önünde toplanan kalabalığa hitap eden Topbaş, bir önceki seçim propaganda çalışmaları sırasında söylediği “Boş tenekenin sesi çok çıkar” şeklinde söylediği sözü hatırlatıp, “Zülfü-yare dokunmuşuz” dedi. 2019 yılında görevi bıraktığında İstanbullulara söyleyecek çok sözü olacağını ifade eden Topbaş, “2019’da görevimi İstanbulluların hayır duasıyla bitirmek istiyorum. Siyaset 2 şey için olur. Ya idealiniz olur, ya menfaatiniz. Benim amacım bu şehri hak ettiği yere getirmek. Herkes İstanbul’u kıskansın istiyorum. İstanbul’a değer” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.