Kağıthanespor inandı ve kazandı

Kağıthanespor inandı ve kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta alt sıraları oldukça ilgilendiren müsabakada Kağıthanespor sahasında Beykoz 1908’i 3-1’lik skorla geçerek biraz olsun nefes aldı ve rakibini ateş hattında bıraktı.

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta alt sıraları oldukça ilgilendiren müsabakada Kağıthanespor sahasında Beykoz 1908’i 3-1’lik skorla geçerek biraz olsun nefes aldı ve rakibini ateş hattında bıraktı.

Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadı’nın karla kaplı olan zemini karşılaşma öncesinde Belediye işçileri ve taraftarlar el birliği yaparak zemin kardan arındırıldı ve futbol oynamak için son derece elverişli bir hale getirildi.

Orhan Saka için saygı duruşu
Karşılaşma öncesinde TFF Eski Başkan Vekili, İASKF ve TASKK Kurucu Üyesi Orhan Saka’nın vefatı nedeniyle bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

İlk yarıda tansiyon yüksekti
Mücadelenin ilk yarısında tansiyon oldukça yüksekti. Ev sahibi takımın taraftarları karşılaşmaya oldukça büyük ilgi gösterdi. Konuk takımın taraftarları ise yaklaşık 15 kişilik bir grupla stattaki yerlerini aldılar. Zaman zaman Kağıthane taraftarının ilk maçta yaşananlardan dolayı tepki sesleri yükselse de önemli bir olay olmadı.

Çizgiyi geçmedi itirazları..
Karşılaşmanın 18.dakikasında sol çaprazdan Doğan ceza sahasına girdi ve dar açıdan sol ayağıyla bir şut attı. Üst direğin içine çarpan top çizginin içine düşerek enteresan bir şekilde oyun alanına döndü. Turan boş pozisyonda topu direğe nişanlerken Kıdemsiz Yardımcı Hakem Cengiz Ateş, Doğan’ın ilk pozisyonda attığı şutun çizgiyi geçtiğini iyi süzen Cengiz Ateş orta sahaya doğru koştu ve Hakem golü verdi. Bu pozisyon sonrasında konuk takım futbolcuların itirazı yükselse de karar değişmedi.

Hata pahalıya patladı
Kağıthanespor’da orta alanda Tolga topu kaptırdı ve Beykoz 1908 atağa kalktı. Ceza sahası içerisinde Melih topu göğsüyle kontrol etti ve 41.dakikada düzgün bir vuruşla skordaki dengeyi sağladı.1-1

Penaltı geldi ve kırmızı kart çıktı
Kağıthane kalesinde gördüğü beraberlik golünden bir dakika sonra bir penaltı atışı kazandı. 42.dakikada ceza sahası içerisinde ilk pozisyonda kaleci Okan topu çıkarttı. Dönen topta kaleye atılan şutta 2 dakika önce sarı kart gören Tolga’nın top eline çarpınca maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi. Beykoz 1908’li futbolcular pozisyon öncesinde kaleciye faul yapıldı gerekçesiyle Hakeme itirazda bulundular. Tolga ikinci sarı karttan ihraç edildi ve topun başına geçen Ozan topu filelere gönderdi.2-1 İlk yarıyı Kağıthane 2-1 önde tamamladı.

İlk yarıda iyi bir futbol oynamasına karşın Beykoz 1908 kalesinde iki gol gördü. İkinci yarıda 59.dakikada sağ kanattan Turan’ın ortasında perdeyi açan Doğan bu kez kafa ile topu ağlara gönderdi.3-1 Karşılaşmayı Kağıthanespor 3-1 kazanırken puanını 23’e yükseltti ve Beykoz 1908’de 18 puanda kaldı.

Karşılaşmayı takip edenler arasında Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın yanı sıra TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Sait Çolak’ta yer aldı.

STAT: Kağıthane Bld.Hasbahçe
HAKEMLER: Mustafa Salih Erol, Barkın Güdü, Cengiz Ateş
KAĞITHANESPOR: Şükrü, Tarık(Dk.80 Canberk), Hakan, Ercan, Burak(Dk.67 Gökhan), Tolga, Turan(Dk.67 Savaş), Murat, Ozan, Sinan, Doğan
BEYKOZ 1908: Okan, Tuğrahan(Dk.46 Enes), Ercan, Safa, Soner, Zafer, Abdulbaki, Nihat, Melih, Ömer(Dk.73 Rahmani), Kadir
GOLLER: Dk.18 ve 59 Doğan, Dk.42 Ozan(penaltıdan) / Dk.41 Melih
SARI KARTLAR: Dk.27 Burak, Dk.45 Turan, Dk.52 Doğan / Dk.23 Melih, Dk.27 Ercan, Dk.40 Tolga, Dk.44 Safa, Dk.45 Kadir, Dk.55 Enes
KIRMIZI KART: Dk.42 Tolga (Beykoz 1908)















Haber-Foto : Erhan Harput-Ali Kemal Demir
Kaynak :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.