Kaliteye daha çok önem vermeye çalışan bir takım görünümüne büründüler

Kaliteye daha çok önem vermeye çalışan bir takım görünümüne büründüler

Transfer döneminde İsmail'in taleplerine göre kurulan kadro, oyuncuların Güneş'in yeni taleplerine uyum sağlamasını zorlaştırdı.

Öte yandan transfer döneminde İsmail'in taleplerine göre kurulan kadro, oyuncuların Güneş'in yeni taleplerine uyum sağlamasını zorlaştırdı. Dünya Kupaları arasında yapılan çalışmaların bu adaptasyon sürecini hızlandıramayacağı veya güçlendiremeyeceği açıktır. Beşiktaş'ın İsmail dönemindeki en bariz zayıflığı, toplu oyun eksikliğiydi. Güneş'in takımdaki en büyük etkisinin bu yönde olduğuna inanılıyor. Ancak iki buçuk ay sonra, bu cephede herhangi bir ilerleme yok gibi görünüyor. Şimdi ise bu sorunun oyuncu kalitesinden kaynaklandığı söylendiği için cashbet önümüzdeki kış transfer dönemi çözüm olarak sıralanıyor.

Öte yandan İsmail döneminin olumlu yönleri geriledi. Öyle ki sezonun ilk haftalarında her şeyden önce fiziğiyle ön plana çıkan Beşiktaş,  bu özelliğini artık yitirmiş, daha doğrusu terk etmiş görünüyor. Takım organizasyondan ve sezon başındaki baskısından çok uzakta. Dolayısıyla ister zayıf olanın zayıf gelişmesi, ister güçlü olanın kaybolması olsun, Beşiktaş kimliğini sahada kaybetti ve arafta serbest bırakıldı.

Beşiktaş  takımı kontrol mü ediyor yoksa takıma baskı mı yapıyor? Rakip kaleye giden yolu bir pasla mı korumaya çalışıyorlar yoksa sadece pas mı veriyorlar? Amaçları rakip savunmayı merkezden yarmak mı yoksa kanat saldırısının etkinliğini artırmak mı  istiyorlar? Maalesef bu soruların hepsinin cevabı bu oyunda yok, şimdi aşağıdaki oyuna bir göz atalım.

İhtiyaçlar ve olası yeni sorunlar

Yıllardır iflasın eşiğinde olan bir kulüp, bu yaz 12 transfer yaptıktan sonra birkaç ay sonra agresif bir transfer operasyonuna girişmek başlı başına cashbet giriş bir sorun. Takımın sahada tam olarak ne oynamak istediğini bilmeden bunu yapmaya çalışmak daha  büyük bir sorun haline gelebilir.

Öyle ya da böyle, yerli futbol transferlerine olan ihtiyaç asla bitmeyecek. Kış transfer penceresi burada. Beşiktaş'ın bu dönemde asıl hedefi Ozan Tofan olacaktır. Ancak transferin gerekliliği tartışmalıdır. Yaratıcılık ve gol yeteneği siyah beyazlı takımların orta sahadaki en büyük eksiklikleri. Yaratıcı  oyun kurucu veya ikinci gol atan forvet; Her iki konfigürasyon da Beşiktaş futbol takımı merkezdeki sorunlarını büyük ölçüde çözebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.