Kamuoyunu yakından ilgilendiren konularda söz sahibi olanları ödüllendirmesiyle tanınır

Kamuoyunu yakından ilgilendiren konularda söz sahibi olanları ödüllendirmesiyle tanınır

Ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Instagram ve Twitter'da böyle bir hesabı yok.

 

Ancak Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Instagram ve Twitter'da böyle bir hesabı yok. Yine de Instagram'daki sahte hesapların platformun kurallarını nasıl aştığı, kişisel bilgilerle nasıl karşılaştığı ve mavi tik aldığı net değil. Yakın zamanda yapılan bir ankette sahte hesabı 67.800 kişi takip ederken, doğrulanmamış gönderiler de not edildi. Bu mesajlarda takımın  Ronaldo ile görüştüğü haberi yanıltıcı bir şekilde yayınlanmış hatta Ronaldo Ahmet Nur Çebi'ye mesaj göndermiştir.

Gerekirse şikayette bulunun

Konuyla ilgili Haber7'ye açıklama yapan Beşiktaş A takımı medya sorumlusu Cihangir Gökdoğan, sürecin arkasında olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Zaten hocanın böyle bir hesabı yok. Hesabın asporbet kapatılması ile ilgili gerekli şikayetleri yaptık. Kulübümüz gerekli yerlere gerekli şikayetleri yaptı. Hesabın kapatılmasını bekliyoruz. Ben de  bu hesabı gördüm. Instagram'dan şikayet ettik. " Katar'da düzenlenen 2022  Dünya Kupası'nda Fas, Portekiz'i 1-0 yenerek yarı finale yükseldi. 11. Maçın 57. dakikasında sakatlanan Seth, sedyeyle götürüldü.

Beşiktaş'ın mesajında,

Fas adına yarı finale yükselmeyi umuyoruz. Bu kadar  emeği geçen Seth bir an önce sahalara dönüyor. Mümkün olan en kısa sürede." Beşiktaş U-19'ları, 11. Hafta'da Bitexen Giresunspor ile oynadıkları U-19 elit U-19 deplasman maçının son düdüğünün ardından sahaya giren personelin saldırısına uğradı. Beşiktaş kulübü resmi internet sitesinden saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. "Beşiktaş Artaş U-19 takımı A-Ligi U-19 elit 11.haftasında Bitexen Giresunspor'a gitti, bitiş düdüğünün ardından futbolda görmek istemediğimiz trajik bir olay yaşandı, bize sözlü ve mimiklerle hakaret etti" ve taraftarımız Ali Küçükbayrak maçın bitiş düdüğünden itibaren ekipman sorumlumuza rakip teknik heyetten Ali Küçükbayrak ve  rakip oyuncudan Emre Nizam  idari görevlilerimize fiziki saldırıda bulundu.Sarı olayı görmedi ama olay yerine asporbet giriş  gitmeyi tercih etti. İdari kadromuz ve teçhizat personelimiz hastaneden aldıkları darp raporu ile maruz kaldıkları istismarı belgeleyerek olay tutanağını emniyete iletmiştir.Güvenlik güçleri yasal işlem başlatmıştır.Saldırıyı şiddetle kınıyoruz! onlar da derinden üzüldü Giresunspor camiasıyla yaşanan uzlaşmaz olay nedeniyle. Portekiz ve Fas, Katar'da düzenlenen 2022  Dünya Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.