Kartal Belediye Başkanlığı voleybol turnuvası başladı

Kartal Belediye Başkanlığı voleybol turnuvası başladı

Kartal Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Birimler Arası Voleybol Turnuvası başladı. Turnuva Ocak ayına kadar devam ediyor

Bu yıl 8. düzenlenen voleybol turnuvası, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Turnuvada takımlar;  A,B,C ve D olmak üzere toplam dört gruba ayrıldı. Turnuvanın açılış maçında Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Müdürlüğü karşılaştı.  İlk maçı Bilgi İşlem Müdürlüğü 2-0’lık skorla kazandı. Nefeslerin tutulduğu turnuvada, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay da Yazı İşleri Müdürlüğü takımında yer aldı.

FİNAL MAÇI 7 OCAK' DA

Turnuvanın ilk karşılaşmasını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Yunus Korkut ve Kartal Belediyesi Birim Müdürleri izledi.  Kartal Belediyesi Birimler Arası 8. Geleneksel Voleybol Turnuvası, 6 Ocak Çarşamba günü oynanacak yarı finalin ardından, 7 Ocak Perşembe günü düzenlenecek final maçı ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.