Kartal'da Düzenleme Çalışmaları

Kartal'da Düzenleme Çalışmaları

Kartal Belediyesi, Yakacık Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yakacık Doğum Evi ve Çocuk Hastanesi’nin duvarlarını yeniledi. Atatürk Caddesi’nde yapılan çalışmalarla eski duvarlar geri çekilerek yol genişlemesi de yapılıp trafiğin rahat akı

Duvarları yenileme çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, bu kapsamda Yakacık Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yakacık Doğum Evi ve Çocuk hastanesi’nin duvarlarını yenileyip yol genişletme çalışması ve  5 yerde toplam 1.337 metre karelik istinat ve ihata yapım çalışmasını garçekleştirdi.  Çarşı Mahallesi Çam Sokak, Hürriyet Mahallesi Kıvrımlı Sokak, Hürriyet Mahallesi Yalçın Sokak ve Uğur Mumcu Mahallesi Ihlamur Sokak’ta istinat ve ihata duvar çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar devam ederken  hastanenin alt kısmındaki çalışmaların da tamamlanmasıyla, bir bölümü henüz yıkılmamış olan eski duvarların yıkılarak caddenin tamamen genişlemesi ve modern bir görünüme kavuşması amaçlanıyor.

Belediye Başkan Op. Dr  Altınok Öz, “Amacımız elbette Kartal’ı daha modern hale getirecek çalışmalar yapmaktır. Bu kapsamda Atatürk Caddesi üzerindeki Yakacık Doğum Evi ve Çocuk Hastanesi’nin duvarlarını da kötü görünümden kurtaran çalışmalar yaptık. Duvarları baştan aşağı yenileyerek Atatürk Caddesi’nin genişlemesini sağladık. Eski duvarları yeniliyoruz. Kartal’a estetik ve güzellik katacak çalışmalar  yapıyoruz. İhtiyaç duyulan alanlarda yenileme çalışmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.