Kartal’da kreş çocuklarına jimnastik eğitimi veriliyor

Kartal’da kreş çocuklarına jimnastik eğitimi veriliyor

Kartal Belediyesi ve Türkiye Jimnastik Federasyonu, Kartallı kreş çocukları için el ele verdi. Kartal’da 5-6 yaş grubu çocuklara jimnastik eğitimi verilecek

Kartal Belediyesi ve Türkiye Jimnastik Federasyonu işbirliği ile Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi kreşlerinde bulunan 5-6 yaş grubu çocuklara jimnastik eğitimi verilecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülük edip desteklediği projeyle; çocukların bedenlerini tanımaları, özgüvenlerinin gelişmesi, hareket becerisi kazanmaları ve jimnastik yeteneği olanların doğru yönlendirilmesi amaçlanıyor. Şimdiye kadar Kartal Belediyesi’ne bağlı; Merkez, Atalar Şube ve Begüm Yavuz kreşlerinden 86 öğrencinin katıldığı jimnastik eğitimine; Hürriyet, Cumhuriyet 1-2, Gümüşpınar, Merkez, Atalar Şube, Begüm Yavuz ve Soğanlık Yeni Mahalle kreşlerinden 179 öğrenci daha katılacak.

Antrenör Orhan Uygun ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından Türkiye Jimnastik Federasyonu Kartal Spor Salonu’nda verilen eğitimler; Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 45’er dakika sürüyor.

haber-icerik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.