Kartal’da yara bakımı eğitimi verildi

Kartal’da yara bakımı eğitimi verildi

Kartal Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti veren çevre belediye ve ilgili kamu kurumları personeline yönelik, “Yara ile Daha Az Gün İçin: Basınç Yaralarının Önlenmesi, Bakım ve Tedavisinde Kanıta Dayalı Güncel Yaklaşımlar” konulu bir eğitim gerçekleştirdi

Kartal Belediyesi, Evde Sağlık Hizmeti veren çevre belediye ve ilgili kamu kurumları personeline yönelik, “Yara ile Daha Az Gün İçin: Basınç Yaralarının Önlenmesi, Bakım ve Tedavisinde Kanıta Dayalı Güncel Yaklaşımlar” konulu bir eğitim gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitimde, basınç yaralarının tanımı ve evreleri, yaraya ve kişiye özel risk faktörlerinin tespit edilmesi ve basınç yaralarının önlenmesi hakkında bilgi verildi. Eğitimde ayrıca maket üzerinde yaraya nasıl müdahale edileceği, uygulamalı olarak anlatıldı. Yoğun ilgi gören eğitim programına Maltepe Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi ve Yavuz Selim Devlet Hastanesi kurumları sağlık çalışanları da katıldı. 

Stomaterapi ve Yara Bakım Hemşiresi Halime Aydın tarafından verilen eğitimi tamamlayan Evde Sağlık Hizmeti çalışanlarına katılım belgesi verildi. Sağlık İşleri Müdürü Sevin Köker, Aydın'a teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.