Kartal’ın yeni sesi: Haber Kartal

Kartal’ın yeni sesi: Haber Kartal

İstanbul’un en eski ilçelerinden Kartal’da, yerel basın ailesinin en genç haber sitesi Haber Kartal yayın hayatına başladı.

Gerek konumu, gerekse ekonomik anlamdaki gelişmişliğiyle, İstanbul’un çekim merkezi haline gelen Kartal’da yerel yayınlara bir yenisi daha eklendi.

Bağımsız, Cesur, Doğru ve Tarafsız sloganıyla yayın hayatına merhaba diyen Haber Kartal Kartal ile ilgili güncel gelişmeleri, özel haberleri ve özel söyleşileri Kartal ve çevre ilçelerdeki okuyucularıyla internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden buluşturuyor.

Temel amacı haberleri olduğu gibi doğru ve tarafsız bir şekilde okuyucularıyla buluşturmak olan Haber Kartal, vatandaşa ‘yandaş’, haksızlığa ise ‘muhalif’ bir çizgide yayıncılık anlayışıyla, demokrasinin işlemesi için gerekli olan dördüncü kuvvet medyanın gücünü, hak ve hakikatin ortaya çıkması için kullanıyor.

Türkiye’nin siyasi kutuplaşması arasında sıkışan ‘yandaş’ ve ‘muhalif’ medya klişelerinin dışında, ‘ayrıştırıcı’ yerine ‘birleştirici’ bir misyon üstlenen Haber Kartal, kanuni ve etik sınırlar içinde toplumun ‘ifade ve haber alma’ özgürlüğüne hizmet ediyor.

Doğru ve tarafsız habere ulaşmak herkesin hakkı. Haber Kartal ekibi bu doğrultuda hareket ederek, tüm tarafların görüşlerini aldıktan sonra, doğru ve gerçek olanı hiç çekinmeden okurlarının bilgisine sunuyor.

Bu mantıkla yayın hayatına başlayan Haber Kartal internet gazetesi kısa bir sürede okurlarından büyük bir ilgi gördü.

Her geçen gün okur kitlesini büyüterek, Kartal ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların takdirini kazanmaya başlayan Haber Kartal, haber sitesi ve sosyal medya yayıncılığının yanı sıra aylık bir gazete olarak okuyucularının karşısına çıkmak için de çalışmalara başladı.

- Kartal

Kartal, tarihi ve konumu itibarıyla çok ayrı bir yere sahip. Adalar’a olan yakınlığı, eşsiz güzellikteki deniz şeridi, ormana olan yakınlığı, İstanbul’un balkonu olan Yakacık semtine sahip olmasının yanında ekonomik anlamda de cazibe merkezi konumunda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.