Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan,  Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan,  Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında  Corendon Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan,  planlarının işe yaradığını söyledi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında  Corendon Alanyaspor'u 4-1 mağlup eden Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan,  planlarının işe yaradığını söyledi. İnan, Erdoğan Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında oyuncularını galibiyetlerinden dolayı kutladı. İnan, oyuncular adına mutlu olduğunu belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, iyi oynadılar. İstedikleri 3 puanı aldılar. Onlar adına sevindim. İki takım da iyi oynadı. Güzel. Hızlı bir maç oldu." Oyuncular 1 haftada yaptığımız hemen hemen her şeyi yaptı. Orta sahada Alanya ile güçlü bir maça hazırlanıyoruz. Bugün mooibet tüm planlarımız işe yaradı. Daha önce sonuçları yansıtamadık, ancak bugün yapabiliriz. İnan bugün Beşiktaş maçı olmadığını belirterek, "Beşiktaş maçı çok zor bir maç ama bugünün konusu bu değil. Kazanamamak oyuncular üzerinde baskı yaratır çünkü futbol bir sonuç oyunudur. Kazandığınızda kendinize olan güveniniz artar ve oynarken kendinizi daha rahat hissedersiniz. Oyuncular arasında gerginlik ve gerginlik var ama umarım bu galibiyetle toparlanırlar. ”

Kaynak: Anadolu Ajansı

Rıza Çalımbay'ın götürdüğü bu arkadaş kimdir? Vicdanınız yok mu, hakemler her türlü olumsuz hükmü vermek için adeta çırpınıyorlar! Kasımpaşa-Rizespor, Fenerbahçe-Sivasspor ve son olarak Sivasspor-Galatasaray yarışı işte böyle oluyor. Yazık, günah... Sevmeyebilirsin ama ekmeğine, alın terine, emeğine saygı duy! Çalımbay'ı Şeref Stadı'ndan 8 yaşımdan beri tanırım, iyi adamdır, kimseye söylemesin! Hatırlayın Kasımpaşa - Rize maçını, pivot Deniz Çoban Çalımbay'ın canlı yayınına geldi ve "Hata yaptım, hakemi durdurdum" dedi... Çoban'ı karardan vazgeçirmeye çalışan Çlimbay, eleştirisini durdurdu. yapamam... düşününce, Kalimbae yerden havaya giderken serbest atış sorununu kapattı ve Deniz Shepard'a onu bırakmaması için yalvarmadı. Erkeklik budur arkadaşlar. .. Üstelik Kasımpaşa o maçta aldığı kötü bir kararla Avrupa maçını da kaçırdı ve bir puan eksik kaldı! İşte o zamanlar mooibet giriş Deniz Çoban'a olan saygım  daha da arttı, helal olsun adam adammış hey Erkan Özdamar! Çalımbay'ın maçtan sonra  Özdamar ile görüştüğünü ve tecrübeli hocanın golün neden iptal edildiğini sorduğunu biliyorum. Özdamal, "Ofsayt!" yanıtını verdi. Pekala, eğer bu alakasızsa, neden çizgiyi çekmiyorsun? Değerli büyüğüm, usta gazeteci Şansal abi (Büyüka), güzel bir yerden yakalamış bu ofsayt meselesini:“Erkan Özdamar monitörün başında elinle kalemle niye çizgi çizmeye çalışıyordu? Net açıklama yok, iddia çok...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.