Kasımpaşa-Trabzon:0-1

Kasımpaşa-Trabzon:0-1

Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı tek golle mağlup etti.

Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı tek golle mağlup etti. Kalecilerin oldukça başarılı performans sergiledikleri karşılaşmada gol, ceza sahası dışından yapılan muhteşem bir vuruşla geldi. Trabzonspor böylece ligdeki yenilmezlik serisini sürdürdü.

Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oldu. Ertuğrul ve Uğurcan’ın kurtarışlarıyla daha fazla gol olmasını engellediği karşılaşmada Trabzonspor, üç puanı 1-0 ile hanesine yazdırdı.

Ligde en son geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor’a sahasında 3-1 mağlup olan Trabzonspor, Kasımpaşa deplasmanında aldığı galibiyetle ligdeki yenilmezlik serisini 17’ye çıkardı. Trabzonspor, deplasmanda yenilmezlik serisini de 20 maça çıkararak kulüp rekorunu egale etti.

Muhteşem gol

İlk yarısı temposuz ve golsüz berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında Trabzonspor, 52. dakikada öne geçti. Bakasetas, ceza sahası dışından yaptığı sert şutla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Kalan dakikalarda iki takımın girdiği pozisyonlarda kaleciler gole izin vermeyince, mücadele 1-0 Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Trabzonspor’da ikinci yarıda oyuna giren Abdülkadir Parmak, 4 dakika sahada kaldıktan sonra sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Bu galibiyetle Trabzonspor puanını 13 yaparken, Kasımpaşa 5 puanda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.