Kayserispor 1-0 Kasımpaşa

Kayserispor 1-0 Kasımpaşa

Süper Lig'in ilk hafta maçı öncesinde eski borçları nedeniyle yeni transferlerine lisans çıkaramayan Hes Kablo Kayserispor, Kasımpaşa karşısında 1-0 galip gelerek moral depoladı

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Hes Kablo Kayserispor, maçın başında bulduğu golle 1-0 galip geldi ve lisans sorunu nedeniyle yaşanan moral bozukluğunu telafi etti.

Maçın henüz 2. dakikasında Zoran Kvrzic’in attığı golle 1-0 öne geçen Kayserispor, eksik kadrosuna rağmen dirençli bir oyun ortaya koydu. Konuk ekip Kasımpaşa ise sayısız gol fırsatını değerlendirmezken kritik pozisyonlarda ‘VAR’a takıldı.

Maçın 21. dakikasında penaltı kazanan Kasımpaşa, VAR kontrolü sonrasında pozisyonun öncesinde ofsayt olduğu için yıkıldı. Maçın 54. dakikasında Kasımpaşalı Anıl Koç’un golü de ‘VAR’ incelemesinde faul olduğu için iptal edildi.

Kaçan goller ve ‘VAR’a takılan pozisyonlar nedeniyle oyun temposu düşen Kasımpaşa, kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayınca ev sahibi Kayserispor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.