Kazanırken oldukça duygusal bir konuşma yaptığı söyleniyor

Kazanırken oldukça duygusal bir konuşma yaptığı söyleniyor

Siyah-Beyazlılar 30 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ederken, Ronaldo'nun transferi sonrası Al Nasr'dan ayrılan Abubakar'ın Beşiktaş'a geçmesi ve kontratı çok yüksek olduğu için imza atma isteği gibi etkenler etkili oldu

Siyah-Beyazlılar 30 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ederken, Ronaldo'nun transferi sonrası Al Nasr'dan ayrılan Abubakar'ın Beşiktaş'a geçmesi ve kontratı çok yüksek olduğu için imza atma isteği gibi etkenler etkili oldu bu transferi çok zorlaştırıyor. Her şey, dünya yıldızı Cristiano Ronaldo ile Dünya Kupası öncesi yapılan ve Manchester United patronu Eric X'in Hag ve kulüp yönetimini azarladığı röportajın yayınlanmasıyla başladı. Manchester United onu kadrodan çıkardı.

Ronaldo Suudi Arabistan'ı ziyaret ediyor

Ronaldo, Suudi takımı Al Nassr ile yıllık 75 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. Öte yandan Ronaldo'nun transferi kelebek etkisi yaratarak Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da yakından etkiledi. Al Nassr,  Beşiktaş'ta 3 sezon forma giyen Kamerunlu cashbet Vincent Aboubakar'ın sözleşmesini Ronaldo'ya yol açmak için feshetti. Sonuç olarak 30 aylık futbolcu, ocak ayında  istediği takımla sözleşme imzalayabilecek. Arap basını, Brezilya asıllı İtalyan João Pedro'nun sakatlanmasının ardından Fenerbahçe'nin forvet arayışına girdiğini ve kendisinin Abubakar'a geçmek istediğini yazıyor. Arap basınına göre Fenerbahçe'nin bu transferdeki rakibi, Ronaldo'nun boşluğunu doldurmayı uman Manchester United.

Weghorst'un Veda Golünü Kutluyoruz!

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta Hollandalı Walter Weghorst attığı golün ardından formayı öptü ve taraftarlarla vedalaştı. Genel olarak çok farklı bir gelişme gösterdi. Weghorst, Manchester United için Beşiktaş'tan ayrıldı. Bu transferin cashbet giriş tasarımcısı, Manchester  United'ın teknik patronu Eric Ten Haag. Hollandalı teknik direktör, Aboubakar'ın yerine Burnley'den  Beşiktaş'a transfer olan hemşerisi Wout Weghorst'u kadrosuna kattı. United ve Burnley masaya oturdu ve kabul etti.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Weghorst'un transfer tarafı olduklarını hatırlattı. Siyah Beyazlılar, kendisiyle oynamak istemeyen oyuncuları zorlamada bir avantaj görmüyor. Transferden pay  istiyor. Trabzonspor, Crystal Palace'tan Alexander Soros'u da 2 yıllığına kiraladı. 20 milyon avroluk bonservis bedeli Crystal Palace ile Trabzonspor arasında paylaşıldı ve oyuncu bordo mavililerde bir yıl geçirdikten sonra RB Leipzig'e geçti. Weghorst'un ayrılması durumunda, sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Jackson Muleka'nın  boşluğu doldurması bekleniyor. Cenk Tosun da forvet olarak görev yapıyor. Ancak her iki oyuncuyla da bölgeye bir hamle mümkün görünüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.