Kemerburgaz Üniversitesi’nde sertifikalar Gül Mutlu’dan

Kemerburgaz Üniversitesi’nde sertifikalar Gül Mutlu’dan

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Bağcılar Kemerburgaz Üniversitesi PCM Eğitim Programı Sertifika Töreni’ne katıldı.


Bağcılar Kaymakamlığı AB Projeleri Merkezi (EUROBA) tarafından İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nde düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi (Project Cycle Management) eğitimleri sona erdi.

Sertifika törenine; İstanbul Vali Yardımcısı İ. Hayrullah Sun, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Kemerburgaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ile Kemerburgaz Üniversitesi’nden öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Proje Döngüsü Yönetimi (Project Cycle Management) Projede Mantıksal Çerçevenin nasıl hazırlanması gerektiği ve dikkat edilecek hususların neler oldukları hakkında teorik bilgiler verildi. Katılımcılardan proje grupları oluşturulması ve bir proje hazırlamaları istenilen ve eğitmenlerin desteği ile hazırlanan projeler sunum şeklinde sırayla anlatıldı.

Proje eğitimi sonunda düzenlenen sertifika töreninde, törene katılan protokol üyelerine ve katılımcılara projeler sunuldu.

Gül Mutlu tören sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.