Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı

Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı

Sen Çal Kapımı' dizisinde Hande Erçel ile başrolü paylaşan Kerem Bürsin, Ezgi Mola'nın YouTube programına konuk oldu. Rol arkadaşı Hande Erçel ile ilgili de itirafta bulundu.

Kerem Bürsin, Ezgi Mola'nın YouTube kanalına konuk oldu. Mola ile arabada sohbet eden Bürsin, rol arkadaşı Hande Erçel hakkında da konuştu. Ezgi Mola'nın "Hande müthiş bir insan" demesi üzerine konuşan Kerem Bürsin, "Müthiş bir insan. Set ortamında seni motive ediyor, ekibi motive ediyor ve hiç söylenmiyor. Benden çok daha fazla çalışıyor ve herkesle çok tatlı, çok iyi. O konuda kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi.

"Hande sıfır egolu bir insan" diyen Bürsin, dürüst olacağım ben onu hiç böyle beklemiyordum. Hande'nin adını duyduğumda tamam bakalım neyle karşılaşacağız dedim ama ben şok oldum" itirafında bulundu.

Rol arkadaşı Hande Erçel’in Murat Dalkılıç’la birlikteliğinin bitmesine sebep olduğu iddia edilen Kerem Bürsin, "Bu iddialar çok saçma. Murat da çok profesyonel bir sanatçı” demişti. 

Dizideki öpüşme sahnesi hakkında ise ünlü oyuncu, “Yönetmen ne istiyorsa onu elde etmemiz gerekiyor. Meyve ile sebzeyi karıştırmamak gerek” şeklinde konuşmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.