Keskin'in, 24 saat yaşayacak cadde açılışında, 23’ten sora içki yasağı getirmesi çelişki yarattı!

Keskin'in, 24 saat yaşayacak cadde açılışında, 23’ten sora içki yasağı getirmesi çelişki yarattı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; '24 saat yaşayacak bir cadde yaptık' dediği Nişantaşı’ndaki kaldırım açılış töreninde, açık alanda 23’ten sonra içki servisi yasağı getirmesi tezatlık yarattı.

İstanbul'da gece hayatının hareketli noktalarından olan Şişli'de alkollü içecek servisiyle ilgili önemli bir karar alındı. Buna göre ilçede saat 23.00'ten sonra sokakta, caddede masası olan işletmeler dışarıya içki servisi yapamayacak.

7/24 SAAT YAŞAYACAK CADDE AÇILIŞI YAPAN

KESKİN, 23’TEN SONRA İÇKİ YASAĞI GETİRDİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 7/24 yaşayacak bir cadde açılışı yaparken, Şişli'de 23’ten sonra açık alanda içki servisini yasaklaması çelişki yarattı.

KESKİN: “VATANDAŞLARIMI DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM”

Belediye Başkanı Muammer Keskin, "CHP'li başkan alkollü içkiyi yasaklıyor" eleştirilerine "Restoran ve kafelerin bulunduğu yerlerde ikamet eden vatandaşlarımızı düşünmemiz gerekiyor" sözleriyle karşılık verdi.

“ABİDİ İPEKÇİ CADDESİ 7/24 YAŞAYAN BİR CADDE OLACAK”

Keskin, Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Caddesi kaldırım açılışında; Abdi İpekçi Caddesi’nde uluslararası müzik ve kültür sanat festivallerinin yapılacağı bir cadde yaptıklarını ve Abdi İpekçi Caddesi’nin 24 saat yaşayan bir cadde olacağını açıkladı.

KESKİN’İN AÇIKLAMALARI BİRBİRİNE TERS DÜŞTÜ

Keskin, bir taraftan vatandaşlarını düşünerek 23’ten sonra dış alanda içki servisini yasaklarken, diğer taraftan da 7/24 saat yaşayacak bir Abdi İpekçi Caddesi açılışını yapması çelişkiye neden oldu.

Keski'in aynı ortamda yaptığı iki farklı açıklamanın birbirine ters düşmesi, Şişli'de yaşanan tezatlıkları ve belirsizlikleri bir kez daha ortaya koymuş oldu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.