Keskin, İnönü’nün aldığı ödülün bayrağını asmak için tören düzenledi!

Keskin, İnönü’nün aldığı ödülün bayrağını asmak için tören düzenledi!

Eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün döneminde, uzun süren ilişkiler sonucu verilmesi kararlaştırılan ödülün bayrak asma törenini Muammer Keskin yaptı!

Şişli Belediyesi’nde verilen ödülün bayrak asma törenine Muammer Keskin, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve milletvekillerini davet etti.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NE VERİLEN ÖDÜL HAYRİ İNÖNÜ DÖNEMİNİN

Eski Şişli Belediye Başkanı Hayri döneminde kurulan ilişkiler sonucu Avrupa’dan birçok ödüller alınmıştı.

İnönü, görevden ayrılmadan önce son olarak, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi ile kurduğu ilişkiler nedeniyle Şişli Belediyesi 'Şeref Bayrağı' ödülüne layık görülmüştü.

KESKİN, HAYRİ İNÖNÜ’YE TEŞEKKÜR DAHİ ETMEDİ

Şişli’nin yeni belediye başkanı olan Muammer Keskin’in bu ödülle ilgili hiçbir girişim ve katkısı olmamasına rağmen, ödülü kendisi almış gibi piar yapması ve İnönü’ye teşekkür dahi etmemesi dikkatlerden kaçmadı. 

KESKİN, İNÖNÜ'YE İLK ÖNCE DOSTUM DEMİŞ,

SONRA YERDEN YERE VURMUŞTU

Keskin, Sevgili Dostun dediği Hayri İnönü'den mührü devralırken, engin deneyim ve tecrübelerinizden yararlanacağız diyerek İnönü'yü kapıya kadar uğurlamıştı.

Keskin, sonra da İnönü için, Şişli Belediyesi'ni talan etmişler, birilerine peşkeş çekmişler diyerek her platformda İnönü'yü eleştirmişti.

Keskin'in bu bir birinden faklı tutum ve açıklamaları nedeniyle Hayri İnönü'ye teşekkür etmediği belirtiliyor. 

KESKİN’İN BAYRAK TÖRENİ,

CHP’NİN YENİ YÖNETİMİNE PİAR ÇALIŞMASI

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Şişli Belediyesi’ne ‘Şeref Bayrağı' ödülünü Mayıs Ayı’nda vermişti.

Keskin'in, Mayıs Ayı’nda verilen ödülün törenini Eylül Ayı’nda yapması, bir piar çalışma olarak yorumlandı. Keskin’in bu tutumuna gerekçe olarak, CHP Genel Kurulu’nda oluşan yeni yönetime kendisini çalışıyor göstermek için yaptığı ifade ediliyor.

Keskin, Şişli Belediyesi'ne verilen ödül ile ilgili, Mayıs Ayı'nda kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı.  

muammer-keskin-hayri-inonu-nun-mayis-ayi-nda-aldigi-odulu-eylul-ayinda-bayrak-asma-toreni1.jpg

KESKİN’İN YAPTIĞI KONUŞMA ÇOK DİKKAT ÇEKİCİYDİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in verilen ödül töreninde, ödülün sanki kendi yaptığı çalışmalardan dolayı verilmiş gibi anlattığı konuşması çok dikkat çekiciydi.

MUAMMER KESKİN: “YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR ÖDÜL GETİRDİ”

Şişli Belediyesi’nde göreve geldiğimiz andan itibaren görevimiz, önceliğimiz komşularımızın hayatlarına dokunacak projeleri geliştirmek oldu.

İşte bu ödülü belediyemize kazandıran da temel ilkemiz toplumcu belediyecilik anlayışımız ve her şeyden önce insan odaklı yaklaşımımızdır.

KESKİN’İN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR AVRUPA’DAN SES GETİRMİŞ!

Muammer Keskin, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kendisinin belediye başkanı olduktan sonra Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde yaptığı hizmet ve çalışmaların Avrupa’dan da ses getirdiğini ve kendilerinin bu ödüle layık görüldüğünü söyledi.

KESKİN: “YOL HARİTAMIZI KÜRESEL ÖLÇEKTE İNCELİYORUZ”

Keskin, yaptığı konuşmada, yol haritalarını küresel ölçekte de incelediklerini belirterek, şunları söyledi: “Görev başına geldiğimizden beri temel ilkemiz toplumcu belediyecilik anlayışımız ve her şeyden önce insan odaklı yaklaşımımızdır.

Öncelikle Avrupa ülkelerinden kardeş belediyelerimizle dostane ilişkiler kurduk ve belediyelerimiz arasındaki iş birliğini kurguladık. Uluslararası kuruluşlarla ve ilçemizde yer alan başkonsolosluklarla çeşitli alanlarda birçok projeyi hayata geçirdik.”

KESKİN: “ÖDÜLÜ 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE ALDIK”

Mayıs Ayı’nda alınan ödülü 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde alınmış gibi gösteren Keskin, “Bugün Dünya Barış Günü; din, dil, ırk ayrımı gözetmediğimiz saygı, sevgi ve hoşgörünün olduğu bir dünyada yaşamayı temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.