Keskin, eski özel kalem müdürü Onur Öksel’i başkan yardımcısı yapıyor!

Keskin, eski özel kalem müdürü Onur Öksel’i başkan yardımcısı yapıyor!

Muammer Keskin'e yakın kaynaktan gelen bilgilere göre; Keskin, derin bağlantıları olan ve önemli işler bitiren, eski özel kalem müdürü Onur Öksel’i, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı yapıyor.

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra Doğru Yol Partisi eski Beşiktaş gençlik kolları başkanı olan Onur Öksel’i özel kalem müdürü yapmıştı.

ONUR ÖKSEL, KESKİN’İN İKİNCİ ADAMIYDI

Keskin, daha sonra CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un sekreterini özel kalem müdürü yapmak için, Onur Öksel’i özel kalem müdürlüğünden almıştı.

Onur Öksel, özel kalem müdürü iken Muammer Keskin’in dışarıdaki tüm işlerinin takipçisi olarak ikinci adamı durumuna gelmişti.

KESKİN, ONUR ÖKSEL’İN İCRAATLARINI ARAR HALE GELDİ

Keskin, Onur Öksel’in yaptığı işleri bir başkasına yaptıramayınca kızağa aldığı eski özel kalem müdürünü şimdi tekrar ikinci adam olarak başkan yardımcısı yapma kararı aldı. Keskin’in bu kararı almasında Onur Öksel’in özel kalem müdürü iken yaptığı icraatlar etkili oldu.

ÖKSEL, SOYLU İLE KESKİN’İ BİR ARAYA GETİRMİŞTİ

Onur Öksel, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Doğru Yol Partisi Genel Başkanı olduğu süreçte, Beşiktaş Gençlik Kolları Başkanlığı yapmıştı.

Onur Öksel, özel kalem müdürü olduğu süreçte, Ak Parti’nin İç İşleri Bakanı yaptığı Süleyman Soylu ile hükümetle bazı sıkıntılar yaşayan Muammer Keskin’i buluşturan kişi olmuştu.   

ONUR ÖKSEL, BİRÇOK SKANDALDA İSMİ GEÇMİŞTİ

Onur Öksel, Muammer Keskin’i eski bağlantılarına kapı açtırmakla da kalmamıştı. Özel kalem müdürü iken, eski Okmeydanı SSK Hastanesi’nin arka tarafında yer alan, Kent Yol’a ait yerin kiralanması ve sonrasında yaşanan skandal gibi birçok olaylarda da ismi geçmişti.

Onur Öksel’in ismi, önümüzdeki süreçte sık sık gündeme geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.