Keskin, Şişli Belediyesi’ni 10 Aralık Hareketi'nin ve Gönen Orhan’ın işyeri gibi kullandırıyor!

Keskin, Şişli Belediyesi’ni 10 Aralık Hareketi'nin ve Gönen Orhan’ın işyeri gibi kullandırıyor!

Muammer Keskin, 10 Aralık Hareketi’nin yöneticilerinden olan Gönen Orhan’ın ‘Masa’sını pazarlamak için, CHP’li belediye başkanları davet edilerek, Şişli Belediyesi’ni adeta Gönen Orhan’ın işyeri gibi kullanmasını sağlıyor.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ 10 ARALIKÇILARA TESLİM EDİLDİ

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, adeta 10 Aralık Hareketi ve yöneticilerine hizmet etmeye başladı. Bunların en başında da 10 Aralık Hareketi’nin önde gelen isimlerinden olan Gönen Orhan’ın kurduğu ‘masa’nın pazarlanmasına hizmet eder hale geldi.

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz1.jpg

GÖNEN ORHAN, ŞİŞLİ BELEDİYESİ’Nİ İŞYERİ GİBİ KULLANIYOR

Şişli Belediyesi kullanılarak, Türkiye’deki CHP’li belediyeler tek tek aranarak Şişli Belediyesi’ne davet edilip yeni bir projeymiş gibi Gönen Orhan’ın ‘masa’sı pazarlanıyor.

Gönen Orhan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in Özel Kalem Müdürlüğü’ndeki makam odasının yanında da bir odası bulunuyor. Şişli Belediyesi’ndeki bu oda ve Muammer Keskin sayesinde de proje adı altında Gönen Orhan’ın ‘masa’sı pazarlanıyor.

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz.jpg

KESKİN, ADETA GÖNEN ORHAN’A ÇALIŞIYOR

Keskin, geçtiğimiz günlerde, CHP’li Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun davet edilerek yine Gönen Orhan’ın masası pazarlanmıştı. Tolga Tosun’da ‘Komşu Masa’ ile ilgili görüşmeler yaptıklarını açıklamıştı.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-bandirma-belediyesi-tolga-tosun-komusu-masa-gonen-orhan2.jpg

Şimdi de, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ Şişli Belediyesi’ne davet edilerek Gönen Orhan’ın ‘masa’sının pazarlaması sağlandı. Mustafa İduğ’a da yine Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’ ile ilgili görüşmeler yaptığını açıkladı.

KESKİN, GÖRÜŞMELERE SADECE GÖNEN ORHAN’I ALIYOR

Muammer Keskin, belediye başkanlarını ağırlarken, Şişli Belediyesi’nden ne bir başkan yardımcısını ne de bir müdürü görüşmelere almazken sadece Gönen Orhan ve Simge Eldeniz’in bu görüşmelerde olması da dikkat çekici.

CHP 10 ARALIKÇILARLA ELE GEÇİRİLMEK İSTENİYOR

Gönen Orhan, CHP’nin Şişli ilçe yöneticilerinden Keskin’e yakın olanların çocuğunu kendi şirketine işe alabiliyor. Orhan, zamanını da kendi işyerinden daha fazla Şişli Belediyesi’ndeki odasında geçiriyor.

Gönen Orhan, Şişli Belediyesi’nden adrese teslim ihaleler alıyor. Muammer Keskin ile birlikte Şişli Belediyesi’nin başkan yardımcıları ve müdürlerin katıldığı resmi toplantılara katılıyor. İstediği personeli istediği belediyeden Şişli Belediyesi’ne getirebiliyor. İstediği personele de istediği makamı verdirebiliyor.

GÖNEN ORHAN’DA CHP’Yİ KULLANIYOR

Gönen Orhan, daha önce Beyoğlu’ndan belediye başkan adayı oldu. Sonra da milletvekili adayı oldu.

Gönen Orhan, CHP’den aday olarak isim yapıyor ve işi için önemli bir etiket oluşturuyordu. Gönen Orhan’ın sürekli siyaset yaptığı bir ilçenin olmaması ve menfaati neredeyse ikametini oraya taşıması da bunun en iyi ispatı oluyor.

Tüm bu gelişmeler; Gönen Orhan'ın CHP’de siyaset yapıyormuş gibi görüntü vererek, asıl amacı olan kendi ticaretinin ve 10 Aralık Hareketi’nin hedeflerinden olan CHP’nin kapatılarak müze haline gelmesini sağlamak için çalıştıklarının da bir başka ispatı oluyor.

chp-kemal-kilicdaroglu-sisli-belediyesi-muammer-keskin-gonen-orhan-komsu-masa-piar.jpeg

KESKİN VE ORHAN, KILIÇDAROĞLU’NU DA ALET ETTİLER

Muammer Keskin, Gönen Orhan’ın sahibi olduğu ‘masa’sını daha iyi pazarlayabilmek için, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu dahi pazarlama stratejilerine alet etmişlerdi.

Keskin, 10 Aralık Hareketi’nden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve yine 10 Aralık hareketinin tepe ismi olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı da kullanarak, Gönen Orhan’ın masasının açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesini sağlamışlardı.

kemal-kilicdaroglu-muammer-keskin-gonen-orhan.jpg

GENEL BAŞKANIN KARŞISINA KOT PANTOLANLA ÇIKMIŞTI

Keskin, Şişli Belediye Başkanı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı resmi bir toplantıya Gönen Orhan’ı kot pantolonuyla katılmasına göz yummuştu.

CHP Genel Başkanı ile yapılan toplantıyı da resimleyip, CHP’li belediye başkanlarını etkilemek için kullanmışlardı. Muammer Keskin ve Gönen Orhan’ın yaptıkları pazarlamanın karşılığını şimdi tek tek almaya başladılar.    

ŞİŞLİ'YE GELEN CHP'Lİ BAŞKANLARIN İHALELERİ İNCLENMELİ

CHP'li belediye başkanları birer birer Şişli Belediyesi'ne gelip, Gönen Orhan'ın 'Masa'sı anlatılarak, CHP'li belediyelerden ihale almasının ön çalışması yapılıyor.

Şişli Belediyesi'ne gelen CHP'li belediyelerde çıkacak ihaleleri Gönen Orhan'ın firması aldığında tüm gerçekler de ortaya çıkmış olacak.

ŞİŞLİ’DEN ZİYADE ADETA GÖNEN ORHAN’A HİZMET EDİYOR

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli’ye proje üretmek ve hizmet etmekten ziyade adeta 10 Aralık Hareketi’ne ve Gönen Orhan’a hizmet ediyor.

Gönen Orhan, Muammer Keskin’in belediye başkanlığı süresi bitmeden tüm CHP’li belediyelere Gönen Orhan’ı ve ‘masa’sını pazarlanmaya devam edeceklerine kesin gözüyle bakılıyor.

KESKİN VE ORHAN’IN GİTMESİYLE SİSTEM DE GİEDECEK

Muammer Keskin’in, 2024 yılında görev süresi bitiminde ya da bir görevden alınma söz konusu olduğunda, Gönen Orhan için yapılan onca masraflarla birlikte, Şişli Belediyesi’ne kurulan ‘Komşu Masa’ sistemi de gitmiş olacak.

Muammer Keskin ve Gönen Orhan’ın gitmesiyle birlikte sadece sistem değil Şişli’nin ve Şişli Belediyesi’nin tüm datalarının da gidecek olması ve sonrasında da bu dataların kimlere ve nasıl pazarlanacağı da dikkat edilmesi gereken bir başka konu olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.