Keskin, Şişli Belediyesi’nin yeni şirketinde büyük değişikliklere gitti!

Keskin, Şişli Belediyesi’nin yeni şirketinde büyük değişikliklere gitti!

Muammer Keskin, Şişli Belediyesinin yeni şirketi olan Şişli Kent Hizmetleri Anonim Şirketi’nde sermaye artırımına gidip, yönetim kurulu sayısını da düşürerek genel kurulunu yaptığı şirkette büyük değişikliklere gitti.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in yaptığı bu önemli değişikliklerle belediyenin şirketi olan Şişli Kent Hizmetleri ile ilgili önemli planlar yaptığı ifade ediliyor.

SERMAYE 50 BİN LİRADA 75 MİLYONA ÇIKARILDI

Muammer Keskin, genel kurulda şirketin sermayesini 50 bin liradan 75 milyona çıkarttı. Keskin, bu sermaye artırımı ile önümüzdeki günlerde belediyenin yeni şirketinin Şişli Belediyesi’nden önemli işler alacağı ve kritik görevler vereceği düşünülüyor.   

KESKİN, YENİ ŞİRKETİ 13 KİŞİDEN OLUŞTURMUŞTU

Şişli Belediyesi’nin yeni şirketi olan Şişli Kent Hizmetleri AŞ’nin yüzde yüz sermeyesi Şişli Belediyesi’ne ait. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, şirketin ilk kuruluşunda yönetim kurulu üye sayısını 13 kişiden oluşturmuştu.

GENEL KURULDA YÖNETİM KURULU SAYISI 5’E DÜŞÜRÜLDÜ

Keskin’in oluşturduğu yönetim kurulu üyelerinin büyük bölümü de meclis üyelerinden oluşmuştu. Keskin, yeni yapılan genel kurulda 13 olan yönetim kurulu sayısını 5’e düşürdü. Düşürülen yönetim kurulu da büyük bölümü meclis üyelerinden oluştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

  1. Tufan Emre Nadar
  2. Nilüfer Yanık
  3. Zehra Cemre Özyalçın
  4. Fatoş Hamzalı
  5. Hakan Aka

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.