Keskin, terör operasyonundan önce Ak Parti sonra CHP’li belediyelere yöneldi!

Keskin, terör operasyonundan önce Ak Parti sonra CHP’li belediyelere yöneldi!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, terör operasyonuna kadar Ak Partili belediye başkanları ile ortak projeler yapmak için bir araya gelirken, terör operasyonundan sonra ise CHP’li belediyelere yöneldi.

Muammer Keskin, HDP kontenjanından meclis üyesi sonra da Şişli Belediye Başkan Yardımcısı yaptığı Cihan Yavuz’un terörden gözaltına alınmasından sonra rotayı Ak Partili Belediyelerden CHP’li belediyelere çevirdi.

CHP’li belediye başkanları, milletvekilleri ve parti yöneticilerinden, Şişli Belediyesi’nde yaşanan bu terör operasyonu için Muammer Keskin’e haber yapılana kadar geçmiş olsun ziyareti yapan olmadı.  

TERÖR OPERASYONUNDAN ÖNCE AK PARTİLİ BAŞKANLARA ZİYARET

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, Ak Partili belediye başkanlarını ziyaret ederek birlikte ortak projeler yapmak için görüşmeler yapmıştı.

Yaptığı ziyaretleri ve yapacağı ortak projeleri de kendi sosyal medya hesabından paylaşarak duyurmuştu.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-teror-operasyonu-oncesi-ak-parti-sonrasi-chp-belediyelere-yoneldi3-003.jpg

KESKİN, CHP’Lİ EKREM İMAMOĞLU’NUN YERDİĞİ BAŞKANI ÖVMÜŞTÜ

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ak Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız arasında yaşanan tartışmalar ulusal medyaya kadar yansımıştı.

CHP’li İBB Başkanı ile AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanın onca tartışmasına ve İmamoğlu’nun yerdiği Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’a Muammer Keskin Şişli Belediyesi Meclis Toplantısı'nda övgüler yağdıran açıklamalar yapmıştı.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-teror-operasyonu-oncesi-ak-parti-sonrasi-chp-belediyelere-yoneldi2-003.jpg

TERÖR OPERASYONUNDAN SONRA İSE CHP’Lİ BAŞKANLARA ZİYARET

Muammer Keskin, emniyetin Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’u terör örgütünden gözaltına almasından sonra istikamet değiştirerek daha önce gitmediği CHP’li belediye başkanlarını ziyaret etmeye başladı.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-teror-operasyonu-oncesi-ak-parti-sonrasi-chp-belediyelere-yoneldi1-003.jpg

NİŞANTAŞI’NDA DEPREM TOPLANMA ALANINA RUHSAT VERMİŞTİ

Keskin, Nişantaşı’nda TOKİ’ye ait deprem toplanma ve yeşil alana Ak Parti’ye yakın DAP Yapı’ya inşaat ruhsatı vermişti. Keskin’in bu tutumu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Türkiye’de en çok oy aldığı Nişantaşı Halkı’nı karşı karşıya getirmişti.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-teror-operasyonu-oncesi-ak-parti-sonrasi-chp-belediyelere-yoneldi5.jpg

KESKİN, KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN TALİMATINI YOK SAYMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kağıthane Belediyesi’nin istiyorum talimatına ve bu talimatı da direkt Muammer Keskin’e vermiş olmasına rağmen Keskin, Kağıthane Belediyesi ile birlikte ortak projeler yapmak için belediye başkanı Mevlüt Öztekin ile bir araya gelmişti.

sisli-belediyesi-muammer-keskin-teror-operasyonu-oncesi-ak-parti-sonrasi-chp-belediyelere-yoneldi4.jpg

GÖRÜŞTÜĞÜ AK PARTİLİ BELEDİYELER İÇİN KOMŞULARIMIZ DEMİŞTİ

Muammer Keskin’in, Ak Partili belediyelere yöneldiği yönünde yayın grubumuzda çıkan haberlerimiz üzerine mecliste yaptığı konuşmada gazetemize hakaretler yapmıştı.

Keskin, Ak Partili belediyelerle yaptığı ziyaretlerin ve ortak projelerin komşu belediyelerimiz olması nedeniyle yaptığını söyleyerek masumane bir ziyaret görüntüsü vermişti.

KESKİN, KOMŞU OLAN CHP’Lİ BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ’NE HİÇ GİTMEDİ

Keskin, ziyaret ettiği ve ortak projeler yaptığı Ak Partili belediyeler için komşularımız diye açıklama yapmasına rağmen, CHP’li ve komşu olan Beşiktaş Belediyesi’ne hiç ziyaret etmemesi ve ortak projeler yapmaması Keskin’in gerçek niyetini ortaya koymuştu.

KESKİN’DEN, 10 ARALIKÇILARDAN ADAY GÖSTERİLMEMESİNE TEPKİ

Muammer Keskin’in de içerisinde olduğu 10 Aralıkçılar’ın Beşiktaş Belediyesi’ne kendilerinden birinin gelmesini istemişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Belediye Başkan adayı olarak Erdoğan Toprak’ın desteklediği Rıza Akpolat’ı aday göstermişti.

Muammer Keskin, komşu olarak gösterdiği Ak Partili Kağıthane ve Beyoğlu belediyeleri ile ortak projeler yapmak için ziyaretler yaparken, yine komşu bir ilçe olan Beşiktaş Belediyesi’ne üstelik bir de CHP’li belediye olmasına rağmen ortak projeler için ziyaret etmemesinin gerçek nedeni de ortaya çıkmış oldu.

Keskin’in takındığı bu farklı tavır ve zıt davranışlarının, yaptığı masumane gibi görünen birbirine ters düşen açıklamalarının arka planında başkaca hesapların yattığının da adeta ispatı olmuş oldu.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.