Keskin’den Şişli’nin mülklerini alan Sarıgül’ün üniversitesiyle iş birliği!

Keskin’den Şişli’nin mülklerini alan Sarıgül’ün üniversitesiyle iş birliği!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, DSP Meclis Üyesi Bayram Özata’nın teklifiyle, Şişli’nin 500 milyon dolarlık mülklerini 29 yıllığına 1 TL’ye alan Sarıgül’ün üniversitesi ile iş birliğine açık olduğunu söyledi!

KESKİN, SARIGÜL VE EKİBİNE GÖZ KIRPMIŞTI

Şişli ve Şehri İstanbul Gazeteleri’nde, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, Mustafa Sarıgül ve ekibine göz kırptığının haberini yapmıştık.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, Mustafa Sarıgül ve ekibi ile teması da Davut Kaymak üzerinden kurduğunu yazmıştık.

KESKİN VE SARIGÜL İLİŞKİSİNDE İKİNCİ HAMLE ÖZATA’DAN 

Yaptığımız haberin üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen, ikinci hamle Mustafa Sarıgül’ün A takımında yer alan ve Şişli Belediyesi DSP Meclis Üyesi Bayram Özata’dan geldi.

Bayram Özata, Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda, yaptığı sözlü önerge ile, Şişli Belediyesi’nin birçok eğitim kurumu ile iş birliği yaptığını, Şişli Meslek Yüksek Okulu ile de iş birliği yapılmasını önerdi. 

KESKİN, ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEK OKULU'NA ÖN YARGIMIZ YOK

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 'Bizim Şişli Meslek Yüksek Okulu ile ilgili bir ön yargımız yoktur. Bizimle anlaşma talep eden ve eğitime katkı sunan her kurumla çalışabiliriz' dedi.

DSP Meclis Üyesi Bayram Özata’nın Şişli Meslek Yüksek Okulu'nun da iş birliği yapılmasının önergeye dahil ederek, komisyona havale edilmesini istedi.

SARIGÜL’ÜN OKULU İLE İŞ BİRLİĞİ GÜNDEMDE

Muammer Keskin, Şişli’nin 500 milyon dolarlık mallarını gasp etmişler dediği, Mustafa Sarıgül’ün Meslek Yüksek Okulu ile iş birliği yapma teklifine açık olduğunu beyan etti.

Önümüzdeki günlerde, Şişli Belediyesi ile Mustafa Sarıgül’ün okulu ile iş birliği protokolü yapılmasının kapısı da aralanmış oldu.

KESKİN, SARIGÜL EKİBİNE GÖREV VERMEYE HAZIRLANIYOR

Muammer Keskin, dün Şişli Belediyesi içerisinde Mustafa Sarıgül’ün ekibi diye bilinen personeli görevlerinden alarak kızağa çekmişti.

Muammer Keskin’in önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı Şişli Belediyesi’ndeki görev değişikliklerinde artık Mustafa Sarıgül’ün ekibine görev vermesi bekleniyor.

MUSTAFA SARIGÜL, ŞİŞLİ’NİN 500 MİLYON DOLARLIK MÜLKLERİNİ 1 TL'YE ÜNİVERSİTESİNE ALMIŞTI

Eski Şişli Belediye Başkanı olan Mustafa Sarıgül, belediye başkanlığı döneminde, Şişli’nin 500 milyon dolarlık 9 mülkünü, sahibi olduğu Şişli Meslek Yüksek Okulu’nda 49 yıllığına 1 TL karşılığında almıştı.

İNÖNÜ, SARIGÜL’ÜN ALDIĞI MÜLKLER İÇİN DAVA AÇMIŞTI

Eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, mülklerin tekrar Şişli Belediyesi’ne kazandırılması için dava açmıştı.

İnönü’nün açtığı davalardan sonra, Sarıgül ve ekibi Hayri İnönü’yü, eşini ve çocuklarını tehdit etmişlerdi.

KESKİN, BAŞKAN OLDUĞUNDA İLK İCRAATI,

MÜLKLERİN GERİ ALINMASI KARARI OLMUŞTU

Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduğundaki ilk mecliste, ilk aldığı karar da Şişli Belediyesi’ne ait olan mülklerin, Sarıgül’ün sahibi olduğu Şişli Meslek Yüksek Okulu’ndan geri alınması olmuştu. Yapılan oylamada oy çokluğu ile meclisten geçmişti.

KESKİN, ŞİMDİ İSE SARIGÜL’ÜN OKULU İLE

İŞ BİRLİĞİ YAPMA NİYETİNİ ORTAYA KOYDU

Muammer Keskin, Şişli’nin 500 milyon dolarlık mülklerini gasp etmişler dediği Mustafa Sarıgül’ün okulu olan Şişli Meslek Yüksek Okulu ile iş birliği yapma niyetini, mecliste Bayram Özata ile karşılıklı olan konuşmasında ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum