Keskin’den, Zonguldak’ın CHP’li Devrek Belediyesi’ne destek!

Keskin’den, Zonguldak’ın CHP’li Devrek Belediyesi’ne destek!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP’nin ‘Kardeş Belediye’ projesi kapsamında, Zonguldak’ın Devrek Belediyesi’ne destek olmak amacıyla ‘Kardeş Belediye’ sözleşmesi imzaladı.

ŞİŞLİ’NİN BİR KARDEŞ BELEDİYESİ DAHA OLDU

Şişli Belediyesi ile Devrek Belediyesi arasında yapılan protokolü, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt imzaladılar.

31 Mart yerel seçimlerinde aralarında 11 büyükşehir, 10 il belediyesi olmak üzere yaklaşık 250 belediye kazanan CHP kendi içinde “kardeş belediyecilik” uygulamasını harekete geçirmişti.

CHP’Lİ BELEDİYELER EŞLEŞTİRİLİYOR

Kaynak ve kadroları iyi durumda olan belediyelerle, imkanları sınırlı belediyeler birbiriyle eşleştirilerek, CHP’li belediyelerin desteklenmesi ve hizmet sunumunun kalitesinin de arttırılması sağlanacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Kardeş Belediyecilik” projesiyle ilgili, “Biz imkanları sınırlı olan belediyeleri imkanları görece daha iyi durumda olan belediyelerle bir araya getirecek bir çalışma yapıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Torun’un yaptığı açıklamada, “Makine parkı, maddi imkansızlıklar ve coğrafi olarak çeşitli olumsuzluklar yaşayan belediyeler imkânı daha iyi olan belediyelerle eşleştirilecek” demişti.

Torun, “Bu kardeşlik sadece maddi yardım, kaynak desteği gibi konuları içermeyecek. Özellikle proje ve insan kaynağı noktasında farklı destekler olarak da uygulanacak” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.