Keskin’in 2 yıldır bir türlü yapamadığı gizemli çöp ihalesi tekrar yapılıyor!

Keskin’in 2 yıldır bir türlü yapamadığı gizemli çöp ihalesi tekrar yapılıyor!

Muammer Keskin, yine Şişli tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, Şişli Belediye başkanı olduğundan buyana bir türlü yapamadığı, gizemli çöp ihalesini, 21.01.2021 tarihinde saat 10.00’da tekrar ihaleye çıkartıyor.

Yılan hikâyesine dönen, Şişli Belediyesi’nin çöp toplama işi 21.01.2021 tarihinde, saat 10’da 2020/723442 ihale kayıt numarası ile tekrar ihaleye çıkıyor.

KARMAŞIK İLİŞKİ VE KİRLİ HESAPLARDAN ENDİŞE EDİLİYOR

Şişli Belediyesi’ndeki çöp ihalesinin bir türlü yapılamaması, yapılanların da iptal edilmesinin arka planında çok derin ve karmaşık ilişkilerin ve de birtakım kirli hesapların yattığından endişe ediliyor.

TÜRKİYE’DE İKİ YILDIR YAPILAMAYAN TEK ÇÖP İHALESİ ŞİŞLİ’DE

Muammer Keskin’in Şişli Belediye başkanı olmasından sonra Şişli tarihinde yine bir ilke imza atıldı. Türkiye’de hiçbir belediyede yaşanmamış yine gizemli bir olay daha gerçekleşti. Şişli Belediyesi’nin çöp toplama ihalesi Muammer Keskin’in başkan olduğundan bu yana bir türlü yapılamadı.

BU ÇÖP İHALESİ ÇOK SU GÖTÜRÜR  

Şişli Belediyesi'nin en önemli ve en hassas müdürlüğü olan temizlik işleri müdürlüğünün onca süredir bir türlü çöp ihalesinin yapılamamasının nedenleri ve perde arkasındaki yaşanan çok su götürecek olaylar tüm dikkatleri Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e çevirdi..

KESKİN, TÜM İHALELER AÇIK VE ŞEFFAF OLACAK DEMİŞTİ

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olmadan önce tüm ihalelerin açık ve şeffaf olacağını söylemişti. Yapılan tüm ihalelerin de canlı yayınlanarak kamuoyu ile paylaşılacağının sözünü vermişti. Keskin, başkanı olduğundan buyana ise hiçbir ihale canlı yayınlanarak kamuoyu ile paylaşılmadı.

KESKİN, İHALELERİN TAKİP EDİLMESİNİ ENGELLEMİŞTİ

Şişli Gazetesi olarak, Muammer Keskin’in ihaleler açık ve şeffaf olacak, canlı olarak ta yayınlanacak demesine ve sözünü tutmamasına rağmen, Şişli Belediyesi’nin çöp toplama ihalesini takip edeceğiz.

Muammer Keskin’in daha önce de Şişli Gazetesi’nin Şişli Belediyesi’nin ihalelerini takip etmesine izin vermediği gibi bu ihaleyle ilgili takınacağı tavır da merak konusu oldu.

ŞİŞLİ GAZETESİ, PERDE ARKASINDAKİ OLAYLARI DEŞİFRE EDECEK

Şişli Gazetesi, Muammer Keskin hangi tutum ve tavrı sergilerse sergilesin, şartlarda ne olursa olsun Şişli Belediyesi’nin tüm ihalelerinin perde arkasını kamuoyuna paylaşmaya devam edecek.

Şişli Gazetesi olarak Şişli Belediyesi’nin çöp ihalesinin perde arkasındaki yaşanan olayları da yine kamuoyuna paylaşacağız.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.