Keskin’in inşaat ruhsatı verdiği yeşil alana, Ak Parti’den ‘Millet Bahçesi’ önerisi!

Keskin’in inşaat ruhsatı verdiği yeşil alana, Ak Parti’den ‘Millet Bahçesi’ önerisi!

Muammer Keskin’in inşaat ruhsatı verdiği Nişantaşı’ndaki deprem toplanma ve yeşil alana Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı’ndan ‘Millet Bahçesi’ önerisi geldi.

KESKİN, “SALVO YAPAN BİRKAÇ KİŞİ” DEMİŞTİ

Deprem toplanma ve yeşil alana inşaat ruhsatı veren Muammer Keskin, kendisini protesto ederek tepki gösteren Teşvikiye Sakinleri’ni önemsizleştirmek ve etkisizleştirmek için ‘salvo yapan birkaç kişi’ demişti.

TEŞVİKİYE SAKİNLERİ KESKİN’E “KARA BİR LEKESİNİZ”

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, deprem toplanma ve yeşil alana neden inşaat ruhsatı verdiğini açıklamak için bir toplantı gerçekleştirmişti. Keskin, toplantıda TOKİ ve DAP Yapı’nın projesini anlatarak savunmuştu.

Teşvikiye Sakinleri, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e ‘Siz artık kara bir lekesiniz’ diyerek tepki göstermişlerdi.

tesviki-sakinleri-muammer-keskin-toplantisi1.jpg

KESKİN’İN SAHİP ÇIKMADIĞI YEŞİL ALANA AK PARTİ SAHİP ÇIKIYOR!

Teşvikiye Sakinleri, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Teşvikiye Sakinleri’ni Ak Parti Şişli İlçe Başkanvekili Kadir Gençtürk ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Elif Kemale Ersoy karşıladı.

Ak Parti Şişli İlçe Yönetimi, Keskin’in inşaat ruhsatı verdiği deprem toplanma ve yeşil alanının çok güzel bir ‘Millet Bahçesi’ olacağını söyledi.

AK PARTİ’DEN TEŞVİKİYE SAKİNLERİ’NE SAMİMİ KARŞILAMA

CHP’ye en çok oy veren Nişantaşı’nda yaşayan Teşvikiye Sakinleri ismiyle kurdukları platform aracılığı ile AK Parti Şişli İlçe Başkanlığı'nda samimi bir şekilde karşılandılar. 

Teşvikiye Sakinleri ziyaretten sonra bir paylaşım yaptı.

Teşvikiye Sakinleri olarak bugün Ak Parti Şişli İlçe Başkanı’nın kongre hazırlıkları nedeniyle katılamadığı toplantıda, İlçe Başkan vekili Kadir Geçtürk ve yerel yönetimlerden sorumlu yürütme üyesi Elif Kamile Ersoy ile görüştük.

“DEPREM TOPLANMA ALANI ÇOK GÜZEL MİLLET BAHÇESİ OLUR”

Mahalleliyi dikkatlice dinleyen Kadir Bey ve Elif Hanım, mücadelemizi desteklediklerini, bu alanı kamuya kazandırmak gerektiğini söyleyerek "Teşvikiye deprem toplanma alanı çok güzel Millet Bahçesi olur." diyerek heyecanlarını dile getirdiler.

muammer-keskin-yesil-alan-insaat-ruhsati-ak-parti-sisli-millet-bahcesi-tesvikiye-sakinleri1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler