Keskin’in mobing uyguladığı engelli kulüp başkanından oturma eylemi!

Keskin’in mobing uyguladığı engelli kulüp başkanından oturma eylemi!

Muammer Keksin, Şişli’deki spor kulüplerinin ve derneklerin kiralarını öderken, 8 aydır kirasını ödemeyerek mobing uyguladığı Engelsiz Akademi Spor Kulüp Başkanı Pınar Kesen, kulüp binasının önünde oturma eylemi başlattı.

Engelsiz Akademi Spor Kulübü Başkanı Pınar Kesen, Muammer Keskin’in 300 engelli ve lisanslı sporcusu olan engelli bir spor kulübünün 5 yıldır ödenen kira, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını artık ödemediğini açıkladı.

ENGELLİ KULÜP BAŞKANI OTURMA EYLEMİ BAŞLATTI

Muammer Keskin’in böyle bir tutumu neden aldığını bir türlü anlamadığını söyleyen Pınar Kesen, 8 aydır çalmadık kapı, aramadık kimse kalmadığını belirtti.

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’i arayan Pınar Kesen, tüm çabalarına rağmen Muammer Keskin’in hiçbir yaklaşım göstermediğini, bu nedenle de kulüp binasının önünde oturma eylemi başlattığını söyledi.

muammer-keskin-in-mobing-uyguladigi-engelli-kulup-baskanindan-oturma-eylemi-amp.jpg

İŞTE, PINAR KESEN’İN GAZETEMİZE GÖNDERDİĞİ AÇIKLAMA   

Şişli’de İzzetpaşa Çiftliği Mahallesi Vefa Poyraz Caddesi 18 numaradaki adresinde ikamet etmekte olan Engelsiz Akademi Spor Kulübü yaklaşık 300 engelli ve lisanslı sporcuya sahiptir.

Yaklaşık beş yıldır bulunduğu ikametgâhın elektriği, suyu ve kirası Şişli Belediyesi tarafından ödeniyordu. Son sekiz aydır hiçbir gerekçe gösterilmeden bu ödemeler yapılmamaktadır.

Bu sebeple, kulübümüz ve mülk sahibi karşı karşıya gelmiştir. Kendi gelirlerimiz kulübümüzün bu giderlerini karşılamaya yetmemektedir. Mülk sahibi bizi binadan çıkarmakla tehdit etmektedir.

Gerek Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin gerekse de Şişli Belediye meclis üyeleri ile yapılan tüm görüşmeleri rağmen, bu konuda herhangi bir aşama kat edilememiştir.

Kulüp binası içerisinde birçok spor aletiyle tüm engellilere spor yapma imkânı sunması, kulübümüzün sporcularının birçok dalda ulusal ve uluslararası başarılar kazanması,  engelsiz akademi Spor kulübünün görmezden gelinemeyeceğinin ve yok sayılamayacağının en büyük göstergesidir.

Beş yıldır ödenen kiralar, son sekiz aydır neden ödenmemektedir? Herhangi bir açıklamada yapılmamaktadır.

Bu gerekçeyle, Engelsiz Akademi Spor Kulübü Başkanı Pınar Kesen bugünden itibaren kulüp binası önünde oturma eylemi başlatmıştır.

İlgililere ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler